sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Pannuttelua v. 2020

*)saatu ilmaistuote

Jostain kumman syystä pannuprojektin päivittäminen venyy venymistään, mutta jos otan tavoitteeksi tämän kerran vuodessa tahdin - edes? :D Viimeksi siis tosiaan viime kesänä olen päivittänyt tilannetta ja tällöin pannutteluun jäi/lähti:


MAC Amplified Impassioned 3g
MAC Cremesheen Cream Cup 3g

Tuttuun tapaan yliviivatut sain joko käytettyä itse loppuun tai kyllästyin niihin ja annoin ne eteenpäin :D Onneksi jonkin verran kulumaa myös mukaan jääviin on tullut:


Muutamien tuotteiden käytön olen kyllä täysin viime aikoina unohtanut, näiden suhteen pitää ehdottomasti tsempata! Koska kasasta useampi tuote lähti pois niin otetaan muutamia mukaan lisää, tällä lähdetään siis eteenpäin:


Weleda Citrus Deodorant (30ml)
* Budgie Shimmer Mist (150ml)
* Madara Brow Pomade 20 Frosty Taupe (5g)
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade (10g)


Muutamat näistä ovat tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, muutamat täytyy nostaa esille, että muistaisi käyttää :D 


Mikä on sinun ikuisuustuotteesi?

14 kommenttia:

 1. The Body Shopin Glazed Apple EdT. Sen sesonkiaika alkaa olla kyllä nyt ohi, kun miellän sen enemmän syksyyn ja talveen, niin ei tule enää oikein käytettyä :D
  Mutta jospa sen saisi jo siihen mennessä käytettyä, kun hypätään vuosi eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuissa jotkut kyllä kuuluvat selkeästi tiettyyn vuodenaikaan käytettäväksi :D

   Poista
 2. urban decayn gwen stefani paletti. Sain onneksi yhteen sävyyn pannua näkymään. Menin laskemaan luomivärini ja sain 120 nappia. Ja vain 5 näkyy pannua. Oon nyt ostolakossa ja yritän käyttää pois niin monta luomiväriä ennen kuin vanhenevat täysin.
  Meikkipohjia on kans 8. Niitä kans pakko saada käytettyä vähemmäksi. Onneks yhtä mineraalipohjaa luukun ottamatta kaikki ostettu vuoden sisällä. Mutta onhan niissä turhaa rahaa kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Täytyy kyllä sanoa, että itse luotan kosmetiikassa aisteihin enkä säilyvyyttä kuvaavaan purkin kuvaan käytön suhteen ja varsinkin puuterisia käytän huomattavasti sen suositusajan ylikin - jos vaikuttavat kaikin puolin olevan kunnossa. :)

   Poista
 3. Nyt meni yli ymmärryksen, tuo pannuttelua-termi. Mutta toisaalta sain itse jossain FB-ryhmässä ystävällisen huomautuksen, että kun kirjoitan Arubalta, niin kannattaa kertoa missä se on, eivät kaikki tunne kaikkia Karibian saaria - kuten ei selvästikään kaikkia kosmetiikkapuolen (?) termejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannuttelu tarkoittaa ennen kaikkea kun yrittää saada esim. luomivärin kulumaan niin, että sen pohja (eli "pannu") alkaa näkymään :)

   Poista
 4. Juu, ei tää pannuttelu ole mullekkaan tuttu termi, luen vaan sujuvasti ja olen ymmärtävinäni :D

  VastaaPoista
 5. No se L'oréalin luomiväri joka ei lopu ikinä!!!

  VastaaPoista
 6. Minun pitäisi siivota vessan kaapit. Kaapin perälle on saattanut unohtua tuotteita, joiden olemassaoloa en enää muista.

  VastaaPoista
 7. Käytän niin vähän luomivärejä, etten pysty niitä pannuttamaan koskaan ;)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat