maanantai 6. huhtikuuta 2020

Green Tea Pearl Mask

Bongasin Dermosilin valikoimista uusia naamioita, joista nappasin itselleni yhden testiin. (Syy miksi en kotiuttanut kaikkia oli yksinkertaisesti se, että vilkaisin varastoani ja totesin, että saan enintään yhden hankinnan perusteltua blogiesittelyllä :D)


Dermosil Green Tea Pearl Mask (ovh 3,90€/40ml)
on kosteuttava ja virkistävä kasvonaamio. Geelimäisessä naamiossa on vihreitä E-vitamiinia sisältäviä helmiä, jotka naamiota kasvoille levitettäessä pehmenevät ja sekoittuvat naamioon. Tuote on vegaaninen.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle, annan vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele kasvot tai vaihtoehtoisesti pyyhi kasvoilta imeytymätön naamio pois.


Tämä olisi loistava tuote kesäiholle - vaikkei toki talvellakaan hullumpi tapaus ole. Tuoksuksi kuvaillaan vihreän teen tuoksua, mutta itse en tätä levittäessä juuri mitään tuntenut - on siis tuoksultaan todella kevyt. Vihreän teen lisäksi valikoimista löytyy vastaavanlaiset E-vitamiini- ja tyrni-naamiot.

Koska sinä olet viimeksi käyttänyt kasvonaamiota?

10 kommenttia:

 1. Kasvonaamiota ei ole nyt ollut, jouluna oli viimeksi. Olen keskittynyt talvi-ihon kuorimiseen.

  VastaaPoista
 2. Mie tilasin myös tämän ja omassa versiossa se vihreän teen tuoksu tuli jo pakkauksen ulkopuolelle :D En tosin ole vielä korkannut, mutta nuuhkuttelin pakkausta :'D

  Mie käytin eilen peel off- naamiota, jos sekin joskus loppuisi, kun jämiä saa jo puristella pakkauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jo itselläni loppunut, mutta jostain syystä itselle ei jäänyt mielikuvaa voimakkaasta tuoksusta :D

   Poista
 3. Viime lauantaina käytin viimeksi kangasnaamiota. Heti, kun saan kangasnaamiot käytettyä, niin hankin jonkun purkin naamiota. On paljon ekologisempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin varmaan vähän riippuu minkälainen naamio siellä purkissa on :)

   Poista
 4. Minulla on myös ollut viimeksi kangasnaamio. Olin saanut sen näytteenä ja ihan kiva kokemus kun yleensä en niitä käytä.

  VastaaPoista
 5. Edelleen odottelen inspiraatiota sotkuisten maskien käyttöön ... voihan olla, että olen ennakkoluuloinen eivätkä ne nyt niin pahoja olisi, mutta silti ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse miellän sotkuisiksi lähinnä savinaamiot, kosteuttavat naamiothan voi yleensä hieroa kasvoille ja pyyhkiä ylimääräisiä paperiin.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat