keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

SarjasuosituksiaSain isomman tilauksen yhteydessä itselleni 3kk ilmaisjakson Viaplayta - jonka tosin olisin mahdollisesti ilman tätäkin ottanut käyttööni. Olen täältä ehtinyt sarjoja katsella nyt ja aikaimpien tilausjaksojen aikana ja kyselisinkin nyt mitä suosituksia sinä antaisit sarjojen suhteen? Itse olen seuraillut täältä mm. Blacklist, Bones, Criminal Minds, House sekä erilaisia dokumentteja. (Jos et Viaplayta tai muita suoratoistopalveluja seuraa niin mielelläni otan vastaan suosituksia myös ihan tv:stäkin tulevista sarjoista ja/tai leffoista :))

8 kommenttia:

 1. Mä itse tykkään katsoa Pohjoismaisia sarjoja sekä muita Eurooppalaisia. Ylellä on nyt ainakin Hercule Poirot elokuvien sarja ja tietenkin Anne Burda <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy nuo Poirotit DVD:nä, mutta jostain syystä herkemmin niitä tulee suoratoistopalvelusta katsottua - ehkäpä siis tänään sitä kautta pyörimään jos taas YLEltä löytyvät :)

   Poista
 2. Viaplayssa tais olla sellanen hömppä kuin Baby Daddy, se oli ihan hauska, kun halus kattoo vaan jotain aivot pois-hömppää.

  VastaaPoista
 3. Viaplayta meillä ei ole, mutta Netflixistä lemppari on Outlander ja nyt otettiin HBO ja katsotaan Tsernobylia. :)

  VastaaPoista
 4. Viaplay on joskus ollut, mutta jo pidempään oon funtsinut josko kokeilisi sitä uudelleen. Aktiivikäytössä tällä hetkellä Areena, HBO ja Netflix :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat