maanantai 7. tammikuuta 2019

2x edullinen ja kehuttu peitevoide

Olen kuullut paljon kehuja kahdesta edullisesta peitevoiteesta ja tokihan nämä omalle ostoslistalle piti lisätä ja tilata heti kun siihen tuli mahdollisuus. Toinen on ehkä siinä mielessä hankalammin saatavilla, että se pitää tilailla jenkeistä asti, kun taas toista saa ihan Prismastakin verkkokauppojen lisäksi.

/sis.mainoslinkkejä/Molemmista löytyy hyvä sävyvalikoima; ColourPopilta otin toisiksi vaaleimman sävyn (vaalein olisi ollut valkea korostusväri) ja Makeup Revolutionilta otin vaaleimman sävyn. Näistä molempia olen tosiaan kuullut erittäin paljon kehutun ja verrattavan paljon myös huomattavasti kalliimpiin tuotteisiin.


Sävyeroahan näiden kahden välillä on jo selkeästi havaittavissa ilman swatchaustakin - sainko siis kummatkin sopimaan omalle vaalealle iholleni vai jäikö toinen liian tummaksi ellei peräti liian vaaleaksi?


Ainakin kesäksi ColourPopin peitevoiteesta yhden sävyn tummempi saattaisi ehkä jopa olla minulle sopivampi, mutta näin talvella myös tämä vaalea toimii hyvin - eikä Makeup Revolution myöskään ollut liian tumma. Koostumukseltaan näistä ehkä ColourPop on hieman peittävämpi ja nimensäkin mukaisesti mattaisempi eli melkein sanoisin omalla ihollani Makeup Revolutionin peitevoiteen levittyneen piirun verran paremmin.


Loppujen lopuksi sanoisin molempien olevan kehujen arvoinen. Jos aiot tilata ColourPopin ja pohdit parin sävyn välillä niin melkeinpä sanoisin, että jos et molempia voi tilata niin ota tummempi - näissä sävyt ainakin lähtevät liikkeellä todella vaaleasta päästä!

Makeup Revolutionin tuotteet ovat tosiaan helpommin saatavilla ja yllä linkittämäni Beauty Bayn lisäksi tuotteita löytyy tosiaan ihan Prismoista sekä mm. Cocopanda-verkkokaupasta.


Mikä on sinun lempparisi peitevoiteiden saralla?

10 kommenttia:

 1. Toi toinen on kyllä super vaalea. Hyvä jos on juuri sellainen mitä kehutaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella vaaleita sävyjä on joskus todella hankala löytää niin hyvä kun sellainen löytyy :)

   Poista
 2. Onpa kyllä hyvä peittävyys noissa molemmissa! :)

  VastaaPoista
 3. En oikein osaa sanoa lempparia, koska ei mulla oikeastaan ole. Kun harvemmin tulee edes käytettyä peitevoidetta, en vain ole koskaan oppinut.

  // Liinakoo
  https://mamalina.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 4. Mun peitevoiteiden lempparit on ehdottomasti Lancomen Effacernes, IDUN Mineralsin peitevoideduo ja luonnonkosmetiikasta Avrilin edullinen alle kympin peitevoidenappi, jota käytän nykyään joka päivä :) Kaikki nuo löytyy myös blogin puolelta vinkkeinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lancome on myös aivan loistava! Kahta muuta en ole testannutkaan, pitää muistaa peitevoidetta seuraavan kerran hankkiessa :)

   Poista
 5. Näistä omistan tuon Revolutionin joka on ihan todella jees, mutta Colourpop kyllä kiinnostaisi ihan todella (samoin heidän meikkivoide!).

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan taas joskus tulee ilmaiset postikulut niin itsekin voisin tuon meikkivoiteen ColourPop:lta napata testiin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat