lauantai 20. huhtikuuta 2024

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

*)mainoslinkki

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuotteita myyntiin, mutta poistin sitten melko nopeasti koko höskän. Kokeilin tuossa välissä myydä tavaraa livekirpparilla melko huonolla menestyksellä :D Koska luin sitten useammankin positiivisen kommentin Vintedistä sekä perehdyin vielä tarkemmin miten esimerkiksi tuotteiden lähettäminen käytössä tapahtuu, päätin antaa tälle uuden mahdollisuuden.


Jo ensimmäisellä kerralla huomasin sen, että itse sovellus on varsin pitkälle mietitty ja mielestäni sinne on todella helppoa tehdä myynti-ilmoitukset. Itse pyrin ottamaan mahdollisimman paljon ja yksityiskohtaisia kuvia. Tarvittaessa ilmoituksia on mahdollista myös muokata jälkikäteen ja esimerkiksi hinnan alentaminen on helppoa. Lisäksi tuolla on mahdollista laittaa päälle pakettitarjoukset ja määrittää millaisen alennuksen tilaaja saa tilatessaan juuri sinulta 2, 3 tai 5 tuotetta. Olen nyt usemman tuotteen saanut myytyä ja postittanut, parista jopa rahatkin ovat kilahtaneet sovellukseen. (Ne tosiaan ovat "odottavassa" tilassa siihen saakka kunnes ostaja saa tuotteen.)

 Alkulanseerauksen yhteydessähän postikulut olivat 0€, ne ovat tästä pikkuhiljaa kivunneet ylöspäin ja keskustelupalstoilla on puhetta, että ne lopulta tulevat olemaan noissa normaaleissa postipakettien taksoissa. Eli vielä tässä vaiheessa yksittäisten ja halpojen tuotteiden myynti onnistuu, myöhemmin todennäköisesti kannattaa myydä isompina paketteina tavaraa. Ajattelin kuitenkin nyt kokeilla ensisijaisesti tuota kautta myydä tavaraa eteenpäin, koska se on loppujen lopuksi yksi helpoimmista keinoista saada edes muutama killinki itselleen, myyjällehän tuolla myynnistä ei koidu mitään kuluja ja mielestäni ilmoitusten tekeminen sekä itse postitus on todella helppoa (pakkaat vain tavarat kunnolla ja kirjaat paketin päälle sovelluksesta saamasi koodin sekä viet postiin (sama juttu olipa kyse Suomeen tai ulkomaille lähtevästä tavarasta), itselläni vielä lisäksi lähin piste on hyvin lyhyen kävelymatkan päässä). Toivottavasti tuolla postikulujen nousun myötä tulisi vaikka sitten ajoittain jotain tarjouskampanjoita, joiden aikana saisi tavaraa enemmän liikkeelle.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt, voit klikkailla mukaan minun linkkini kautta, josta saan pientä komissiota: *Vinted.

Joko sinä olet ehtinyt tutustua Vintediin vai kuinka sinä hankkiudut eroon ylimääräisistä tavaroistasi?

2 kommenttia:

 1. Mie olen myynyt (ja ostanut) tavaraa nyt Vintedin kautta ja täytyy sanoa, että on ainakin vielä kaikki sujunut hyvin! Ja kun sen pienimmän paketin postarit on 0,99 € niin eihän sillä oikein voi kilpailla edes pienen tavaran lähetyksen kanssa, kun postimerkkikin maksaa jo yli 2 € + mahdolliset pakkauskulut päälle.

  Miulla oli kanssa livekirppiksellä tavaraa ja aika nihkeästi meni, taisin päästä paikkavuokran ja yhden ostetun tarra-arkin jälkeen plussalle noin 8 €.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, postikulut tuolla on vielä todella edulliset. Ja itselläkin on tässä noin 1,5 viikossa mennyt jo aika kivasti tavaraa kaupaksi. Kohta pitää laittaa vain sinne tuo lomatila-päälle, koska en ole kotona postittamassa tavaroita :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat