lauantai 11. huhtikuuta 2020

Vaarallinen suojelija

*)mainoslinkki

Yritin olevinaan lukea näitä järjestyksessä, mutta äitini tekemä lista ei ollutkaan ihan julkaisujärjestys enkä sitten enää lopulta jaksanut asiasta välittää. Tänään esittelyssä siis aivan ensimmäisten julkaistujen kirjojen joukossa ollut:


* Tess Gerritsen Vaarallinen suojelija (Whistleblower) (8,50€/e-kirja) on julkaistu vuonna 1992 Harlequin-kirjojen joukossa. Jos Harlequin-kirjat ovat sinulle tuttuja niin osaatkin arvata, että tässä on mukana myös romantiikkaa :D

Takakannen teksti:

"Catherine Weaver on ajamassa lomalle ystävänsä luo, joka on viimeisillään raskaana, kun hän poimii tieltä haavoittuneen miehen. Mies vaikuttaa sivistyneeltä, vaikkakin pelokkaan epätoivoiselta. Catherine saattaa hänet sairaalaan, mutta takaa-ajetun tunne tarttuu häneen. Eikä syyttä, sillä pian hänen henkensä on todellakin uhattuna.

Victor Holland on työskennellyt biokemistinä yrityksessä, jolla ei tunnu olevan pelkkiä puhtaita jauhoja pussissa. Tekeillä on jotain huippusalaista ja kun Victorin kollega saa surmansa, alkaa Victorin pakomatka.

Victor on hengestään kiitollisuudenvelassa Cathylle, joka ei halua jättää Victoria yksin selviytymään takaa-ajajista. Vaikka Cathyn elämä onkin muuttunut painajaiseksi, haluaa hän Victorin vierelleen, sillä yhdessä he ovat päättäneet voittaa."Itse en toki ennen kirjan lukemista katsonut julkaisuvuotta, mutta jo lukiessani tästä tuli fiilis, että tämä on ehkä hieman kepeämpää luettavaa kuin ehkä muut lukemani Gerritsenin kirjat. Toki tässäkin on mukana jännitystä, mutta juoni ei ehkä ole aivan niin monimutkainen kuin myöhemmissä teoksissa.


Huono kirja tämä ei missään nimessä ole ja voisi olla hyvä sellaiselle lukijalle, joka ei jännäreitä niin kovin ole vielä lukenut.


Oletko sinä lukenut koskaan Harlequin-kirjoja?

8 kommenttia:

 1. Olen kyllä noita Harlequin kirjoja lukenut joskus nuorempana. Ne eivät ihan ole mun kirjoja, en niin välitä tämän tyyppisistä. Aikanaan tuli luettua vaan sen takia kun kaikki muutkin tytöt luki niitä.

  VastaaPoista
 2. Sain miehen kanssa kaasolta ja bestmanilta korin hääyöksi ja häämatkalle. Skumpan, mansikoiden ja muun lisäksi korissa oli Harlequin-kirja. Jossain vaiheessa kirja tuli luettua. Ei kuulu lempigenreeni, joten sen koommin en ole tainnut lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ehkä ihan sitä tyypillisintä Harlequinia ole, romantiikka on selkeästi sivuosassa. Aika monet isotkin nimet ovat Harlequin-kirjojen alla tainneet aloitella :)

   Poista
 3. Tämä on kyllä genre, joka itselläni täysin lukematta. Jotenkin epäilyttää. Kirjailija sen sijaan tuttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Gerritsenin kirjoista tykkäät niin Harlequin-logon takia ei kannata jättää lukematta :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä juonelta. En itse lue kirjoja, mutta leffana voisi toimia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muuten olekaan varma onko Gerritsenin kirjoista leffoja tehty, Rizzoli&Isles tv-sarjassa seikkailevat :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat