sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Gosh Copenhagen

 saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Sain itselleni testiin mainion setin Gosh Copenhagen meikkejä, joista nyt enemmistön esittelenkin; yksi tuotteista tulee vielä myöhemmin saamaan erillisen postauksensa. Saamassani setissä oli:


Waterproof Setting Powder (ovh 19,50€/7g)
Primer + Skin Adaptor (ovh 24,90€/30ml)
Foundation Drops -meikkivoide (ovh 19,90€/30ml)
Growth Serum Lashes (ovh 27,50€/7ml) (joka on tuotteista se, jonka esittely jää myöhempään ajankohtaan)


Luomiväripaletti saapui minulle sävyssä 001 to enjoy in New York, joka onkin sävymaailmaltaan ihan minua. Swatchsauskuva on kadonnut jonkin bittiavaruuteen, joten joudutte nyt tyytymään siihen mitä totean muutoin pigmenttisyydestä; yllätyin positiivisesti vaikkei pigmenttiä toki ole niin hurjasti kuin esim. UD:n luomiväreissä. Ihan kokenein konkari ei välttämättä tästä saa erityistä, mutta perusmeikkaajalla enemmän kuin loistava valinta!


Silmänalusille tarkoitettu pohjustaja lupaa viilentää, tasoittaa ihonsävyä sekä ehkäistä juonteiden näkyvyyttä. Olen hieman vaihtelevasti muistanut tämän käytän, mutta mielikuva on ainakin jäänyt ettei alaluomen meikin sottaantuisi niin herkästi niinä päivinä kun tätä on muistanut käyttää! Varsinkin ikääntyneelle iholle loistava tuote!

Erillistä kuvaa tästä ei ole, mutta arvioidaan samaan syssyyn myös vedenkestävyyttä lupaileva irtopuuteri. Lupaa tehdä meikistä pitkäkestoisen ja tahraamattoman. Sävytön eli sopii kaikille ihonsävyille. Lisäksi hajusteeton ja vegaaninen. Olen tykännyt tämän levittää meikkivoiteen päälle meikkimunalla ja, kuten irtopuuterit yleensä, lisää kyllä meikin kestoa. Välillä en irtopuuteria käyttänyt ja jotenkin kummasti meikki tuntui hieman päivän aikana lähtevän juoksettumaan eli irtopuuteri on ihan ehdoton myös (ja ehkä jopa varsinkin) siinä arkimeikissä.


Pohjustaja lupaa sulautua ihonsävyyn ja luoda kasvoille tervettä ja tasaista hehkua. Lisäksi silottaa, kosteuttaa, virkistää ja suojaa ihoa pidentäen samalla meikin kestoa. Itse suorastaan pelästyin saävy 005 Chameleon ennen testaamista, mutta pelko oli täysin aiheeton koska tuote sopii aivan loistavasti myös tälle kalkkilaivan kapteenille! Varsinkin kesällä tätä voisi käyttää sellaisenaankin, mutta näin talvella olen tykännyt käyttää meikkivoidetta päälle.


Meikkivoide lupaa luoda virheettömän ja luonnollisen lopputuloksen. Runsas pigmenttinen eli jo muutama tippa riittää tuomaan keskipeittävän lopputuloksen koko kasvoille. Tuotetta voi lisäksi kerrostaa mikäli kaipaa vielä lisää peittävyyttä. Hajusteeton, vegaaninen, SPF10.

Meikkivoiteesta minulle tuli mieleen jotenkin Isadoran mattameikki, johon myös tykästyin kovasti. Tämä on todellakin riittoisaa, mutta pigmenttisyydestään ei mielestäni jätä pakkelimaista lopputulosta. Minulle tullut sävy lisäksi sulautuu omaan ihooni mainiosti!

Kokonaisuudessaan Goshin meikit olivat suorastaan positiivinen yllätys, en ehkä edes olettanut näiden olevan näin laadukkaita! Itseasiassa näistä luomiväripalettia lukuunottamatta kaikki ovat jääneet päivittäiseen käyttöön - ja luomivärejäkin olen useampana päivänä käyttänyt. Sokoksen lisäksi tuotteita löytyy mm. * Elevenin valikoimista.


Oletko sinä ehtinyt testailla Goshin meikkejä?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat