torstai 9. huhtikuuta 2020

Tehdään hyvää yhdessä

saatu ilmaistuote


Karkkipäivän Sanni kirjoitteli helmikuussa upeasta ajatuksesta, jonka sai toteutukseen asti; Aputassu Limited Edition -meikkipaletista, joka on koottu hyväntekeväisyysajatuksella. Jokaisesta myydystä Aputassu-paletista menee peräti 6,80€ Invalidiliiton Avustajakoiratoimintaan!

Sanni on itse koonnut kaksi meikkipalettia Benecosin It Peaces -meikkikokoelmasta. Hintaa molemmilla paleteilla on vain 18,50€ kun normaalisti kokonaisuus maksaisi 31,95€! Voit valita Sannin lemppareista kootuista paleteista joko lämpimän tai viileän sävyisen. Molemmat ovat kerrassaan upeita kokonaisuuksia, mutta itselleni ehdottomasti viileät sävyt ovat ne juttu:


Viileä paletti sisältää:
Luomiväri Lilac Light
Luomiväri Prismatic Pink
Luomiväri Ballerina Glam
Luomiväri Whipped Cream
Highlighter Shooting Star
Poskipuna Berry Please

Itse paletti on todella näppärän kokoinen esim. reissuun mukaan (kunhan nyt taas maailman tilanne rauhoittuu niin, että pääsee sinne reissaamaan..). Itse pähkäilin ennen käyttöä, että onko poskipunan ja highlighterin käyttö kuinka hankalaa, koska olen tottunut molempia käyttämään suurella siveltimellä hyvin suurpiirteisesti väriä siveltimeen pyöritellen. Koska kaikki värit ovat vierekkäin ja ovat kooltaan omaa tottumustani pienempiä niin vaatii toki hieman enemmän tarkkaavaisuutta sen suhteen mistä siveltimellä pyöräyttää, mutta ei loppujen lopuksi ole lainkaan hankalaa.


Kaikissa näissä on myös mukavasti pigmenttiä, aivan erityismaininta mattamustalle luomivärille, jossa sitä on todella rutkasti! (Tästä huolimatta mustakin oli helposti häivytettävissä!) Alla swatchaukset puhtaalle iholle tehtynä:


Kokonaisuutena sanoisin tämän olevan aivan loistava setti joko sinne reissuun tai ihan jokapäiväiseen käyttöön. Sanni on osannut todella hyvin valikoida sävyt ja näillä saa helposti aloittelijakin meikin tehtyä - toisaalta varsinkin tuo musta luomiväri täyttää kovemmankin meikkaajan kriteeristöt ja saat tällä halutessasi vaikka kunnon smokeyn aikaan!

Instagramin puolelta voit vilkaista meikkikuvaa, tässä meikissä luomiväreistä käytin kolmea viimeistä - mustaa hyvin kevyellä kädellä eli kyseessä on itselleni todella simppeli arkimeikki.

Nyt ehdottomasti paletti (tai molemmat!) tilaukseen, samalla tuet aivan mahtavaa toimintaa! (Ja jos nämä ei itselle ole se juttu niin vinkkaa kaverille jota nämä voisivat mahdollisesti kiinnostaa ;)) Paletit ovat myynnissä 10.5.2020 saakka ja koodilla "APUTASSU" saat lisäksi tuotteen kotiisi ilman toimituskuluja (muita tuotteita ei tilaukseen tällöin voi lisätä mukaan, paletti tulee kirjepostina).


Kumpi näistä kahdesta olisi enemmän se sinun juttusi?

12 kommenttia:

 1. Ihanaa kun kirjoitit tästä, Mira <3

  VastaaPoista
 2. Ihana idea :) Upeaa, että joku keksii tällaisia.
  Pidän myös paletin väreistä, jotka sopivat monille.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! En tiennytkään, että tästäkin merkistä voi itsekin koota paletin!

  VastaaPoista
 4. Todella kiva hyväntekeväisyysajatus. Ja noinkin iso osa menee Invalidiliiton Avustajakoiratoimintaan. Itse tulee kyllä harvoin luomiväriä käytettyä, mutta poskipunaa ja highlighteriä kyllä. https://www.pelastusarmeija.fi/yrityksille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tosiaan on todella iso summa, joka tuotteesta menee hyvään tarkoitukseen! <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat