keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Mistä trendit saavat alkunsa?

Sain testiin tuotteita Suomen markkinoilla uuden Bronx Colorsin valikoimasta. Bronx Colors on saanut inspiraationsa nimensä mukaisesti kulttuurien sulatusuunista, Bronxista, josta trendit saavat alkunsa. Sarjasta löytyy tuotteita niin klassisesta meikkityylistä pitävälle kuin trenditietoiselle meikkihifistelijällekin. Sarja on lisäksi varsin edullinen; ison osan tuotteista saa itselleen alle 10€ hinnalla, tuotteita myyvät tällä hetkellä Sokokset ja Emotionit.


Itselleni sain testiin kivan setin tuotteita;
Illuminating Face Powder Cream, Burlesque No2 -luomiväripaletti, Chubby Lip Color Pink, Boosting Hydrating Concealer Light Beige, Contouring 2Go Taupe/Light Neutral, Triangle Eye Contour Pencil Dark Knight.


Highlighterit ovat edelleenkin lähellä sydäntäni ja ihastuin tähän totaalisesti, aivan ihana kimallus!


Iholla tämä kuitenkin on kohtuullisen hillitty eli sopii vallan mainiosti arkimeikkiin (swatchkuva jäljempänä).


Voidemainen contour ei kuulu itselläni osana arkimeikkiin, mutta hyvä näitä on myös voidemaisena löytyä - juhlameikistä saa pysyvämmän kun käyttää sekä voidemaisia, että puuterimaisia tuotteita. Sävyltään nämä mielestäni häivyttyivät myös vaalealla iholla hyvin kun ei överisti annostellut.


Luomiväripaletti tuntui melko heppoiselta enkä rehellisesti sanoen odottanut tältä kovin kummoisia..


mutta tämä yllättikin minut positiivisesti pigmenttisyydellään. Lisäksi minulta ei taida missään paletissa olla noin päheänpunaista luomiväriä, joten tämä paletti jää ehdottomasti käyttööni.


Ylhäällä voidemaiset contoursävyt, meikkikynä, huulipuna. Alla luomivärit, highlighter sekä peiteväri. Kuten kuvastakin näkee niin huulipuna on superpigmenttistä ja tuntui huulilla miellyttävältä. Meikkikynä oli omaan makuuni ehkä hieman turhan kuivahkon tuntuinen, pitää käydä Sokoksella joskus testaamassa miltä muut sävyt tuntuvat. Peiteväri vaikuttaa tällekin kalpeanaamalle melko passelilta sävyltä.

Instagramista voi vilkaista meikin, jonka nopeasti väsäsin tyttösen nukkuessa.


Joko sinä olet tutustunut tähän kohtuuhintaiseen uutuussarjaan?


/pr-näyte

7 kommenttia:

 1. En ole vielä testannut, tutustunut olen! Ja ostoslistalla on!

  https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  VastaaPoista
 2. En olekaan kuullut tästä sarjasta ennen, on kyllä mielettömät värit!

  VastaaPoista
 3. Tuo trendien ja muidenkin madsailmiöiden historia on kiehtovaa.

  Nykyäänhän trendit luodaan paljolti suurten mainosbudjettien voimin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että nykyään suoranaisten ja selkeiden mainosten sijaan trendejä luovat julkkikset sun muut keitä ihmiset aktiivisesti seuraavat. Mainosbudjettia firmat tähänkin toki käyttävät :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat