tiistai 26. syyskuuta 2017

Gerard Cosmetics

Päätin laittaa tilaukseen BeautyBayltä sekä myöhemmin eleveniltä Gerard Cosmeticsin muutamia tuotteita mielenkiinnosta merkkiä kohtaan ja ajattelin nyt ympätä nämä kaikki tuotteet saman postauksen alle..


Rakastan highlightereita, joten kun sellainen tarjouksessa sattuu silmään niin eihän sitä voi vastustaa..


Star Powder Brigitte (ovh 30,50€)
maksoi itselleni alle 15€ ostettaessa ja sen takia tartuin tähän sävyyn, joka sitten käytössä osoittautui ehkä aavistuksen liian tummaksi omalle hipiälleni. Sävyistä Grace olisi varmaan itselleni sopivampi.


Sävy kuvataan sivuilla shampanjan pinkiksi, josta löytyy myös hieman persikkaisuutta.


Sävynä kyllä todella kaunis, mutta jään vielä mallailemaan onko tämä omalle iholleni se kaikista paras sävy..


Mist-ified Spray On Moisturiser (ovh 18,70€/100ml)
Kasvosuihkeet kuuluvat vakiona nykyisin ihonhoitorutiiniini, joten nappasin myös ilolla tämän testiin kun hintaa jäi alle 10€.


En voi sanoa tämän herättäneen mitään suuria tunteita puolesta enkä vastaan, tuntunut miellyttävältä ja toimivalta tuotteelta ja alennuksesta voisin kyllä uudelleenkin tähän tarttua - täyttä hintaa en kylläkään piheyksissäni tästä maksaisi.


taisi lähteä tilaukseen mukaan kun tästä kahvarilla puhuttiin - ovat kai somessa aika hypetyksessä. Setti sisältää siis kolme eri tuoksuista meikinkiinnityssuihketta; Peach, Lemongrass sekä Tea&Ginger. Täytyy myöntää, että viime aikoina meikkaaminenkin on sairastelun vuoksi jäänyt hieman vähemmälle eivätkä nämä mihinkään ihan supertestiin ole päässeet mutta ensifiilikset ovat ihan hyvät. Juhliakaan ei ole ihan heti tuloillaan, että kunnon juhlameikissä saisi tätä testailtua, mutta informoin teitä tarkemmin kun sellaista olisi luvassa - ehkä loppuvuodesta jotkut bileet kuitenkin..? :D (Nykyään tuota juhlimista tulee harrastettua varsin vähänlaisesta.. o.O)

Merkin tuotteita tosiaan ainakin noista kahdesta mainitsemastani paikasta on saatavilla, vinkatkaa jos tiedätte muitakin verkkokauppoja joista löytyy :)

Onko Gerard Cosmetics sinulle tuttu brändi?

6 kommenttia:

 1. Muistaakseni olen kuullut Gerargin nestemäisistä huulipunista puhuttavan hyvää, mutta muista tuotteista en kyllä muista kuulleeni mitään. Voisi tietenkin laittaa testaukseen muutamia tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden perusteella ainakin vaikuttaa ihan lupaavalta sarjalta :)

   Poista
 2. Ei ole, aivan uppoouto itselle, mutta toi highlighter on nätti. ^_^

  VastaaPoista
 3. Uusi merkki minulle mutta voin kuvitella miten ihan tuo valohohde on vaikka vähän päivettyneellä iholla <3 Ihanaa viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun itse olen tällainen kalpeanaama ympäri vuoden :D Ihanaa viikkoa myös sinne <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat