perjantai 10. huhtikuuta 2020

Zuii Organic

Julkaistu alun perin 16.11.2018
Tuote saatu ilmaistuote.


Zuii Organic on sarjoista yksi, johon olen jo pidemmän aikaa halunnut päästä tekemään tuttavuutta ja nyt se vihdoinkin tapahtui - "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Kyseessähän on luomusertifioitu ammattitasoinen värikosmetiikkasarja.


Saamani testipaketti sisälsi:
Maxi Lash Mascara Black (ovh 24€/7g)


Poskipuna on talkiton ja sisältää mm. ruusun terälehtiä, jasmiinin nuppuja sekä kamomillan kukkia. Sävyvaihtoehtoja on viisi.


Voidemaisesta poski- ja huulipunasta löytyy kahdeksan sävyvaihtoehtoa.

Testasin tätä ensimmäisenä huulilla ja siinä koostumus tuntui hieman kuivahkolta, mutta ei kuitenkaan kuivattavalta. Kestää siis hyvin niin poskipäillä kuin huulillakin.


Huulipuna lupaa hoitaa ja ravita huulia minkä lisäksi se tarjoaa täyteläisen ja kestävän sävyn. Sävyvaihtoehtoja on runsaasti; peräti 25 eli täältä taatusti löytyy sävy jokaiselle.

Tuntuu huulilla kevyeltä ja sen mitä ehdin testailla niin sävy myös kestää huulilla hyvin.


Ripsiväri lupaa ripsille pituutta samalla kun sen suojaa, hoitaa ja ravitsee ripsiä. Kumiharja takaa tarkan lopputuloksen.

Itsehän olen ripsiväreissä enemmänkin tuuheuden kuin pituuden perässä, mutta pidentäväksi ripsiväriksi tämä antoi minun makuuni ihan kivasti tuuheuttakin hieman kerrostaessa. Sanoisinpa olleen jopa positiivinen yllätys ja olisikin mielenkiintoista testata tuuheuttavaa mallia samaisesta mascarasta.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle:
poskipuna, voidemainen poski- ja huulipuna sekä huulipuna.

Instagramin puolelta löytyy kuva jossa käytetty kolme tuotetta neljästä; vain huulipuna jätetty pois ja huulilta löytyy voidemainen huuli- ja poskipuna.


Kun jotain sarjaa/tuotetta on pitkään mielinyt testiin niin voi olla, että odotukset ovat kohonneet korkealle eikä tuotteet pysty näitä täyttämään, mutta täytyy sanoa ettei näin käynyt Zuii Organicin kanssa. Ihastuttavia tuotteita, jotka ehdottomasti houkuttelevat testailemaan lisää tuotteita :)


Onko Zuii Organic sinulle tuttu sarja? Löytyykö joukosta jotain ehdottomia suosikkejasi?

9 kommenttia:

 1. Zuii on aivan ihana sarja! <3 Mä oon tykästynyt niin huulipuniin kuin poskipuniin - myös tuohon voidemaiseen! Meikkivoide on myös tosi hyvä, hehkutin sitä viime vuonna blogissa vuoden parhaana :D

  VastaaPoista
 2. Onko tämä se Aussisarja? Tuo poskipuna-huulivoidekombo kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 3. Zui-sarjaa ole kuullut paljon kehuttavan mutta itse en ole sitä testannut vielä. Tuo voidemainen huuli-punaposki kuulostaa erikoiselta mutta on ilmeisen toimiva koska Beauty Highlights Miakin on sitä kehunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei voidemaista poskipunaa ole tottunut käyttämään niin vaatii hieman totuttelua, mutta on kyllä tosiaan erinomainen tuote :)

   Poista
 4. Zui on aivan huippusarja. Olen ihan koukussa Lip& Cheek punaa. Käytän sitä päivittäin. Ripsari oli minulle pettymys. Eipä tullut volyymia yhtää. Roskiin meni koko tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä samainenko mascara? Tuohon ei volyymia lupailekaan, mutta ei tästä huolimatta ollut ihan sieltä heikoimmasta päästä mitä itse olen testaillut :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat