keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Va-Va Plump!

Jo jonkin aikaa olen mielinyt testiini Buxomin kehuttuja tuotteita ja tuossa joulun alla vihdoinkin minulle tarjoutui tilaisuus tähän! Saamani setti sisälsi kolme huulituotetta sekä ripsivärin:

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/
Va-Va-Plump lupaa antaa jo yhdellä vedolla huulillesi kiiltävän ja tasaisen lopputuloksen. Huulipunassa on pigmenttisyyden lisäksi huulia täytelöittävä ja kosteuttava vaikutus.

Ensimmäinen ajatukseni oli ettei tämä ehkä ole ihan minun sävyni, mutta testatessa ihastuin niin tuotteeseen kuin sävyyn; tuntuu todella kevyeltä ja kosteuttavalta huulilla antaen todellakin jo yhdellä vedolla sävyn huulille. Löytyy huulilta tästä meikkikuvasta.


PowerPlump lupaa antaa intenssiivistä kosteutusta huulille.

Tämänkin suhteen pohdin ettei sävy ole ihan se minun juttuni, mutta jälleen minun piti pyörtää ennakkoajatukseni; tuntuu kosteuttavalta ja kevyeltä huulilla ja antaa niille todella kauniin punan. Ehkä minä tämän kanssa opin käyttämään punaisempiakin huulimeikkejä? Löytyy meikkikuvasta täältä.


Full-on Lip Polish antaa hohtavan kiillon sekä täytelöittävän efektin.

Tämä oli huulimeikeistä se johon ensinäkemällä ihastuin - koska kimallus. Loppujen lopuksi tämä ei kuitenkaan ollut huulilla ihan sellainen kuin kuvittelin; on sävyltään varsin neutraali eikä niin kimaltava kuin kuvittelin. Tuntuu hieman tahmealta sekä kihelmöivältä. En kuitenkaan loppujen lopuksi myöskään tähän pettynyt vaikkei myöskään tämän kanssa ennakkoajatukseni pitäneet paikkaansa; sopii täydellisesti ihan arkimeikkiinkin. Mukana meikeissä 1 & 2 ripsivärin kanssa.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle:
Full-on Lip Polish, Va-Va Plump, PowerPlump


Lash Mascara ei myöskään ollut rakkautta ensisilmäyksellä..


Harja näyttää ihan kivalta, mutta ajattelin, että näinköhän sillä voluumia saa ripsiin..


Kuten tuosta aiemmasta meikkikuvasta kuitenkin voitte nähdä niin onnistuu. Sanoisin melkeinpä, että tällä saa irtoripsimäisen efektin; ripsiin saa pituutta, erottelevuutta sekä parilla kerroksella myös voluumia - ei mitään övereitä vaan yksinkertaisesti kauniit ripset.

Vaikka ennakkokäsitys sarjasta olikin positiivinen niin saamieni tuotteiden suhteen ensivilkaisulta en odottanut oikeastaan kovinkaan suuria, mutta kuten huomaatte niin ennakkoajatuksiin ei kannata ainakaan näiden kohdalla luottaa! Tuotteet yllättivät positiivisesti eli täytyy sanoa etten lainkaan ihmettele näiden testaamisen jälkeen miksi sarjaa niin kovasti kehutaan! Huulimeikkejä minulla on jo aivan liikaa, mutta en taida raaskia luopua tästä kolmikosta vaan mieluummin karsin jotain muuta pois <3 Näiden jälkeen odotukset luomivärien suhteen ovat korkealla - niitä on myös pakko joskus testata!


Oletko sinä tehnyt tuttavuutta Buxomin tuotteisiin?

12 kommenttia:

 1. Ja taas tuli vastaan tuote, josta en ole kuullut koskaan ikinä milloinkaan yhtään mitään. Kiva nähdä uusia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi omista pyrkimyksistäni onkin esitellä myös niitä vähän tuntemattomia merkkejä vaikkakin Buxon on kosmetiikkaharrastelijoille melko tuttu :)

   Poista
 2. Kivoja tuotteita! :) Mä olen myös pitkään miettinyt, että pitäisi testata näiden huulituotteita. Näistä sun saamista tuo Va-Va Plump näyttää erityisen ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, tuo kyseinen yllätti mut todella positiivisesti :)

   Poista
 3. Mielettömän hyviä tuotteita ja luulen, että on ollut juuri tuo sama huulikiilto ja oli ihan lemppari. Hauska viilentävä tunne tulee huulille.

  Kivaa keskiviikkoa. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kihelmöinti/viilentävä tunne on juuri sopivaa, joissakin se tuntuu jopa liian voimakkaana.

   Poista
 4. Ikinä en ole kuullutkaan tästä merkistä :D Oon jääny itse meikeissä varmaan 2000 -luvun alkuun. Voivat helposti kyllä olla kokeilemisen arvoisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus ottaa askel tämän vuosituhannen puolelle ja testata rohkeasti uusi juttuja myös tällä saralla! ;)

   Poista
 5. En ole kuullut aikaisemmin tästä merkistä. Buxom. Tuo huulikiilto kiinnostaa.

  VastaaPoista
 6. Minulle ihan uusi sarja. Huulituotteiden sävyt näyttävät kivoilta! :)

  https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua joskus tarkemmin - löytyy tosiaan Kicksiltä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat