perjantai 17. maaliskuuta 2017

Hajuveteni / Hugo Boss The Scent For Her

Pitkästä aikaa tuoksuesittelyä, aiemmat tuoksuni löytyvät hajuvesi-tunnisteen alta. Tänään esittelyn tuoksun lisäksi jotain pientä extraa, joka kannattaa laittaa ehdottomasti muistiin kun on jollekin rakkaalleen lahjaa hankkimassa - tai vaikka itsellesi ;)


Ihastuin täysin ja totaalisesti tähän Hugo Boss:n uuteen tuoksuun pienen näytteen saatuani. Tiesin, että tämän tulen vielä joku päivä kotiuttamaan ja näinhän se päivä saapui kun eleveniltä sai -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, enää en vain pystynyt vastustamaan :D Eli tuoksu on:

(56,40€/30ml, 71,30€/50ml, 107€/100ml)


Tästä ylellisestä ja viettelevästä kukkaishedelmäisestä tuoksusta löytyy myös tyylikkään makeita ja herkullisia gourmand-vivahteita. Tuoksu on tosiaan melkoisen tuore, lanseerattu markkinoille viime vuonna.

Tuoksupyramidi:
Latvatuoksu: Persikka, freesia.
Sydäntuoksu: Osmanthus.
Pohjatuoksu: Paahdetut kaakaopavut.

Ensimmäisenä itsekin tunnistan tuoksusta nuo hedelmäis-kukkaiset tuoksunuotit ja kuten ehkä on jo tullut selväksi niin olen ehdottomasti juuri noihin nuotteihin kallellaan :D Pidempään iholla ollessa tuoksu pehmenee mukavasti, makeutta tästä löytyy mutten itse selkeästi kaakaopapujen tuoksuja tunnista - oma nenäni ei kylläkään tuoksuosien suhteen ole koskaan tarkka ollut, tätäkin pitäisi vain harjoituttaa..

Ja sitten siihen extraan mistä halusin vinkata. Tästä on useammassakin blogissa ollut mainintaa, mutta voi olla, ettet ole bongannut tai asia on unohtunut; eleveniltä on mahdollista saada tiettyihin tuotteisiin oma henkilökohtainen kaiverrus 3,90€ hinnalla! Tämä kuullosti niin huippujutulta, että halusin ehdottomasti itselleni yhden personoidun tuotteen ja päädyin kaiverruttamaan tämän hajuvesipullon blogini nimiin:


25 merkkiin saa jo melko hyvin tekstiä sopimaan ja kyllähän tässä hyvin pienellä hinnalla saa paljon extraa tuotteeseen, itse ainakin olisin enemmän kuin otettu lahjasta, josta löytyisi vielä henkilökohtainen viestikin <3


Oletko sinä tutustunut kyseiseen tuoksuun ja miltä henkilökohtainen kaiverrus jossain kosmetiikkatuotteessa kuullostaisi?

4 kommenttia:

  1. En tiennytkään tuollaisesta kaiverruspalvelusta, ihan huippu idea! :)

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä melkoinen persikkapommi, varmasti yksi parhaista persikkatuoksuista mitä on tällä hetkellä markkinoilla. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat