tiistai 1. toukokuuta 2018

Nakuilua

Hahaa. Ensimmäistä kertaa ihan kunnon klikkiotsikko xD Mutta selitys on aika selvä; tänään esittelyssä Urban Decayn Naked Skin -meikkivoide:


aikamoinen nimihirviö, joka lupaa luoda iholle luonnollisen, valonhohtoisen ja raikkaan hehkun sekä saa ihon näyttämään kuin vastasyntyneeltä.

Itse pohdin pitkään tämän ja huomattavasti peittävämmän All Nighter -meikkivoiteen välillä, mutta päädyin lopulta tähän, koska en ensinnäkään ollut aivan varma siitä onko vaalein sävy minulle sopiva ja kevyempi meikkivoide antaa tässä hieman anteeksi sekä lisäksi loppujen lopuksi muutenkin meikissä nykyisin suosin enemmän kevyemmän lopputuloksen aikaan saavia, lisäpeittoa sitten haen peitevoiteesta.


Sävyksi valikoitui vaalein sävy, jossa on myös viileyttä mukana; 0.5. (.5 loppuiset ovat sävyltään viileitä ja .0 loppuiset sävyltään lämpimiä)


Koostumukseltaan meikkivoide on varsin juoksevaa ja tämä suositellaan aina ennen käyttöä ravistamaan kunnolla. Antaa kevyesti peittävyyttä - sanoisin, että aikalailla juurikin siinä määrin kuin mitä itse kaipaan, koska en tosiaan mitään "meikkimaskia" kasvoilleni halua.


Sävyltään tämä on minulle sopiva, joten saattaisin ehkä joskus uskaltaa tuon peittävämmänkin meikkivoiteen samassa sävyssä hankkimaan (vaikkakin tämän kohdalla joillakin on ollut ongelmana myös sitä, että se on iholla hieman tummunut..?).


Ensikosketus UD:n meikkivoiteisiin olisi siis omalla kohdallani oikein onnistunut.


Oletko sinä testannut UD:n meikkivoiteita?*)sis.mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä oikein hyvälle. Tämmöiselle vanhalle iholle tuo voisi olla paras vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Merkki on tuttu, mutta vastaus kysymykseesi, en ole kokeillut. Käytän tuttua ja turvallista meikkivoidetta, luottotuotteita, jota ei vaihdeta. Sävy vain vaihtuu kesän ja talven välillä.

  VastaaPoista
 3. Tuo HD on PALJON parempi kuin All Nighter, ja mielestäni peittää oikein hyvin, eli osuneen valinnan teit. Minulla on molemmat ja All Nighteristä en pidä ollenkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. All Nighterista olen kuullutkin aika paljon myös negatiivista vaikka osalle se onkin aivan nappivalinta, pitäisi melkein saada testattua hieman kotona ennenkuin päättää hankkiiko sitä joskus itselleen :)

   Poista
 4. Nimenä on tuttu, mutta en ole kokeillut. Tuo voisi sopia hyvin raikkaaseen kesämeikkiin :)

  VastaaPoista
 5. Tää on yksi mun lemppari meikkivoiteista :) Oikein harmittaa kun meni loppumaan, enkä voi ostaa uutta ennen kun saan vielä pari muuta kulumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ongelmallista kun meikkivoiteita on useamman ehtinyt hankkia :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. It...

Luetuimmat