torstai 16. huhtikuuta 2020

RE:GENE

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Viime aikoina kroppa ja mieli on joutunut koville - ja se näkyy myös kasvoissa, varsinkin herkällä ja ohuella silmänympärysiholla. Onneksi on olemassa keinoja, joilla saada tilannetta korjattua:


* Mádara RE:GENE Optic Lift silmänympärysseerumi (ovh 40,90€/15ml)
lupaa kiinteyttää, heleyttää, häivyttää väsymyksen merkkejä sekä tummuutta silmänympärysiholta. Käytetään aamuin-illoin silmänympärysvoiteen alla.


Tuote on pakattu kauniiseen pipettipulloon. Itse alkuun pohdin, että olisin mieluummin ottanut tämän pumppupullossa, mutta loppujen lopuksi tällä pakkaustavalla tätä saa ehkä kuitenkin helpoiten annosteltua sen sopivan määrän - pumpun kanssa aika usein tuotetta tulee liiankin reilusti yhdellä pumppauksella.


Stressitekijät elämässä eivät ole aivan täysin vielä helpottaneet, mutta ehkä jo parempaan suuntaan menossa - ja siltä näyttää myös silmänympärysihoni. Silmänympärysihoni onkin saanut viime aikoina kunnon tehohoitococktailin, koska olen usein iltaisin tämän päällä käyttänyt aiemmin esittelemääni SOS-tehohoitoa; eikä muuten mene lainkaan liian paksuksi tälläkään yhdistelmällä!


Mikä on sinun keinosi häivyttää tummia silmänympäryksiä?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Lilac

*)mainoslinkki Syreenin tuoksu kuuluu ehdottomaksi yksiin lempituoksuistani (ja rakastan sitä kun vihdoin omalla pihallani on syreenipuu!), ...

Luetuimmat