torstai 29. marraskuuta 2018

Matt'n Pink

Sain muutaman Laveran tämän syksyn uutuuksista testiin, joista yksi olikin todellinen yllättäjä.. Paketissa oli mukana:

/pr-näyte/


Powerful Lashes Mascara Black (ovh 16,47€/13ml)
Matt'n Stay Lips 05 Matt'n Pink (ovh 13,94€/3,1g)


Vegaaninen mascara lupaa tehdä ripsistäsi kaarevat, tuuheat, pitkät sekä kauniisti erotellut. 


Omat ripseni ovat sen verran piikkisuorat, että taivutan niitä aina ripsien taivuttimen avulla. Tällä ripsivärillä sai varsinkin pituutta ja erottelevuutta, myös tuuheutta kerrostaen ripsiin. Loistava arkiripsiväri - jos juhlameikkiin lisää irtoripset niin tällöin tämä sopii myös siihen, mutta pelkällä ripsivärillä mentäessä itse haluaisin juhlameikkiin ehkä vielä aavistuksen enemmän tuuheutta. (Tosin juhlameikkejä ei kyllä ihan hetkeen ole tullut tehtyä xD)


Poskipuna sisältää jojobaöljyä sekä heijastavia pigmenttejä. Tässä on kaksi sävyä, joita voi käyttää joko erikseen tai yhdistettynä - vaaleampi sävy antaa ehdottomasti enemmän hehkua kuin sävyä.

Mattahuulipunakynällä on helppo rajata ja värittää huulet. Sisältää mm. luomu ruusua, malvaa ja lehmusta. Antaa intenssiivisen, mattaisen ja pitkäkestoisen sävyn samalla hoitaen huulia.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla huulipunakynä, jota seuraa poskipuna (sävyt erikseen sekä yhdistettynä).

Kuten ehkä muistattekin niin en itse ole kovinkaan kova huulipunien käyttäjä, joten oli todella yllättävää, että ihastuin kolmikosta eniten juurikin huulipunakynään! Sävy on kerrassaan upea minkä lisäksi se kestää huulilla hyvin kuivattamatta rutikuivia huuliani lainkaan! Aivan ihana. (Niin ja vaikka tuo suosikikseni nousikin niin ihastuin myös poskipunaan ja mascarakin on kerrassaan loistava arkikäyttöön!)

Tämä kolmikko on käytössä mm. tässä meikissä.


Joko sinä olet bongannut näitä uutuuksia myynnistä?

(Tähän voisin lisätä vielä maahantuojalta saamani infon; Prismoissa ja Citymarketeissa uutuuksia ei välttämättä vielä ole, Sokoksissa saattaa olla jo esillä :))

12 kommenttia:

 1. Lavera on kyllä tuttu merkki, vaikka en olekkaan sen meikkejä koskaan käyttänyt. En ole bongannut näitä ainakaan meidän lähimarketin meikkiosastolta.

  VastaaPoista
 2. Tarkoittaakohan MINI esim. Citymarketia, ainakin täällä löytyy Laveraa Cittarista :) näistä mielenkiintoisin oli ripsiväri, just minun näköinen harja siinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, oli tarkoituskin omaa vastausta korjata - oma lähimarket kun on S-Market niin ajattelen lähimarketit hieman pienempinä kauppoina :D Itsekin olen Citymarketeissa ja Prismoissa Laveran tuotteita nähnyt - maahantuojalta sainkin tiedon, että näistä ei uutuuksia välttämättä ihan vielä löydy. Sokoksissa mahdollisesti on jo esillä. (Lisään tämän tiedon tuonne postaukseenkin :))

   Poista
 3. Mä en ole koskaan testannut Laveraa, mieli tekis kyllä. Hirveästi sitä on kehuttu niin kuin sinäkin :)

  VastaaPoista
 4. Itse sain myös Laveralta testiin tuon poskipunan ja saman huulikynän, mutta eri ripsarin. Tykästyin näihin todella paljon. Varsinkin tuo poskipuna on upea! Tässä meikissä käytetty kaikkia kolmea Laveran tuotetta https://www.instagram.com/p/Bqy2B6bhU5K/

  https://www.instagram.com/p/Bqy2B6bhU5K/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tuo poskipuna itseasiassa lähes jokaisessa viime aikojen meikissä ollut mukana :D

   Poista
 5. Tää merkki onkin mulle täysin uusi tuttavuus! :) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua Laveraan tarkemmin, aivan loistavia tuotteita! <3

   Poista
 6. Moikka, osti tuon Laveran huulipunakynän ja on kyllä aivan ihana. Mietin vain, että miten tuotetta saa kynän sisältä lisää. Kynässä ei ole mitään pyöritysmekanismia yms. Ei näytä myöskään teroitettavalta... Oletko keksinyt jo pulmaan ratkaisun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuvittelin, että tuo on teroitettava ja kun äsken testasin niin näyttäisi kyllä teroittimella teroittuvan..?

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat