tiistai 28. huhtikuuta 2020

Urheiluöljy

saatu ilmaistuote 

Tämä tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen kaikkea urheilusuorituksen jälkeen, mutta soveltuu mainiosti käytettäväksi myös muulloin - kuten itse olen käyttänyt: 


Sothys Athletics Nutri-Relaxing oil (ovh 43,40€/100ml)

lupaa kiinteyttää, ravita, palauttaa ihon joustavuutta sekä rauhoittaa ihoa. Tuotteessa mukana mm. kamferia sekä sypressin ja mandariinin eteeristä öljyä, joista myös tuotteen tuoksu tulee. 

Vartaloöljy on tarkoitus hieroa ihoon napakoin ottein, itse käytin ns. ongelma-alueille (reidet, pakarat ja vatsa) mutta soveltuu käytettäväksi koko vartalolla. Tuote imeytyi omaan makuuni oikein tehokkaasti ja minun nenääni tuotteen tuoksu oli miellyttävä. Mitään erityistä tunnetta iholle tuotteesta ei jäänyt (esim. kihelmöintiä). 


Yleisesti ottaen en välitä koko vartalolle levittää vartaloöljyä (en oikein edes tiedä miksi :D), mutta spesifeille alueille käytettynä itseasiassaan tykkään öljymäisestä koostumuksesta. Tähän tuotteeseen jotenkin tykästyi sitä enemmän mitä pidemmälle tätä käytti ja tuote hujahtikin loppuun yllättävänkin nopeasti - pitkään tämä kesti, mutta tunne tuli ehkä siitä, koska tämän ei tahtonut loppuvan :D 

Suosittelen tutustumaan tuotteeseen mikäli lupaukset kuullostavat siltä mitä itse kaipaat - harrastitpa sitten urheilua tai et! Mikäli Sothysin tuotteet kiinnostavat niin kannattaa kurkata täältä löytyykö lähistöltä kauneushoitoloita, joiden valikoimiin tämä kuuluu. 

Vartaloöljyt; IN vai OUT? 

7 kommenttia:

 1. Kiinnostava Sothys-tuote! Tadanpa kokeilla. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. En ole juuri vartaloöljyjä käyttänyt. Rasvaan lähimmä kasvojen aluetta, käsiä, kantapäitä ja sääriä.

  VastaaPoista
 3. ainoat vartaloöljyt mitä olen käyttänyt ovat olleet tarkoitettu raskausvatselle :D En ole edes ajatellut että niitä voisi olla myös ihan muillakin tarkoituksilla! Jos öljy vaan imeytyy suht nopeasti niin voisin kuvitella käyttäväni vartaloöljyä aina suihkun jälkeen koko kropalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vartaloöljyissäkin on eroja, tämä ainakin itselläni imeytyi hyvin ihoon :)

   Poista
 4. Enpä ole ikinä kuullut urheiluöljystä! Ehkä pitäisi testata.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat