torstai 2. huhtikuuta 2020

Great Pure

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kuten olen muutamaankin otteeseen maininnut; olen jo pidemmän aikaa puhdistanut ihon kaksoispuhdistuksella, jonka ensimmäisenä osana puhdistusöljy on melkolailla lyömätön. Ja koska "vierivä kivi ei sammaloidu" niin entuudestaankaan hyväksi todettuun ei voi jumahtaa vaan tälläkin saralla pitää jatkuvasti etsiä josko jossain olisi vielä se parempi juttu. (No joo. Täytyy myöntää, että ilman blogia varmaan noita jumahtamisia tapahtuisi nykyistä enemmän..) Pidemmittä puheitta tämän päivän tuotteeseen:


* Mizon Great Pure Cleansing Oil (ovh 27,90€/125ml) on kaikille ihotyypeille soveltuva puhdistusöljy, joka lupaa sulattaa meikin ja puhdistaa ihohuokoset talista sekä liasta kuitenkaan ihoa kuivattamatta.

Koostumukseltaan tämä on melko juoksevaa (kuten kaikki aasialaista alkuperää olleet puhdistusöljyt omalla kohdallani ovat olleet), tästä huolimatta en ole kokenut hankalaksi saada tuotetta kasvoille asti - ei ole siis lurahtanut kädestä suoraan pesualtaaseen. Tuotteessa on todella miellyttävä tuoksu ja puhdistusteholtaan on sitä mitä lupaakin - ja mitä itse ylipäätään puhdistusöljyltä odotan. Huuhtoutuu myös helposti iholta pois. Yksi tärkeimmistä asioista puhdistusöljyn kanssa itselleni on se, että sellä pystyy huoletta pyörittelemään myös silmämeikkiä pois ilman kirvelyn tunnetta (poistan kyllä silmämeikin erillisellä puhdistustuotteella, mutta aina parempi kun puhdistuksen saa vielä muillakin tuotteilla viimeisteltyä) ja tämä soveltuu loistavasti asiaan eli ei ainakaan omalla kohdallani aiheuta minkäänlaisia epämiellyttäviä reaktioita myöskään silmissä.


Kokonaisuutena mainio puhdistusöljy, jota suosittelen varsinkin jos satut olemaan aavistuksen juoksevampien öljyjen kaveri. Itse kaipaisin ehkä ihan pikkiriikkisen paksumpaa koostumusta, että tämä olisi ihan se napakymppi tuote.


Minkälainen koostumus sinulle on puhdistusöljyssä mieluisin - tai käytätkö ylipäätään puhdistusöljyjä?

11 kommenttia:

 1. Tykkäsin itekin tästä puhdistusteholtaan mutta itellä tää ei lähteny vedellä pois vaan jätti öljyisen pinnan joka piti sitten toisella putsarilla viimeistellä. Oma rutiinini on putsata meikit öljyllä ennen saunaa ja sitten saunan jälkeen toinen vaihe vaahdolla tai geelillä. Tän kanssa piti molemmat vaiheet hoitaa ennen saunaa kun ällötti se tunne :D Ja joo saunotaan joka ilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän aina kaksoispuhdistusta ja toisaalta myös konjac-sieni auttaa puhdistuksessa, joten aika harva puhdistusöljy on itselläni jäänyt tuntumaan öljyiseltä - tulee mieleen ainoastaan muutama luonnonkosmetiikan tuote, jotka eivät lainkaan emulgoituneet veden kanssa..

   Poista
 2. Itse oon myös taas kaksoispuhdistuksen kannalla ja mielessä pyörii lause ”ensin on puhdistettava meikki ja sitten puhdistetaan iho” :) Oma suosikki öljyputsareista on Lumenen Sisu puhdistusöljy, ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. Joskus olen saanut öljyjä näytteenä tai jotenkinm mutta aina ovat jääneet käyttämättä. Ehkä olen onnekas, että ihoni ei ole koskaan ollut erityisen kuiva, joten mieluummin pesen sen puhtaaksi ja laitan kosteusvoidetta, kun levittäisin öljyä iholleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyissäkin on eroja - niin puhdistus- kuin ihonhoitoöljyissä - mutta tokikaan kaikille nämä eivät ole se napakymppi :)

   Poista
 4. Joskus olen saanut öljyjä näytteenä tai jotenkinm mutta aina ovat jääneet käyttämättä. Ehkä olen onnekas, että ihoni ei ole koskaan ollut erityisen kuiva, joten mieluummin pesen sen puhtaaksi ja laitan kosteusvoidetta, kun levittäisin öljyä iholleni.

  VastaaPoista
 5. Moni on kehunut puhdistusöljyjä joten pitihän minun kokeilla kun sai tuotenäytteen. Pakko myöntää, että ei ollut oma juttuni. Omaan ihooni öljy ei sopinut ja jäi sellainen "öljyinen tunne" pitkäksi aikaa. Kiva kuulla, että sinulla toimi ja tykkäsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän tykkään, että voiteetkin tuntuvat hieman iholla, joten voi olla etten sen takia puhdistusöjyn jättämää tunnetta pidä epämiellyttävänä enkä kiinnitä siihen huomiota :D

   Poista
 6. Olen puhdistusvaahtojen ystävä. Olen joskus kokeillut tätä kaksoispuhdistusta ja se ei ollut minun juttuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kysyä, että mikä siinä erityisesti omalla kohdallasi "mätti"?

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat