keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Tuleva viherpeukalo?Olen jostain syystä viime aikoina innostunut kovasti kukista ja viherkasveista, oman puutarhan rapsuttelu alkaisi myös kovasti kiinnostaa - enkä todellakaan ole mikään viherpeukalo vaan on ennemminkin ihme jos saan kukat sun muut pysymään elossa :D Kerro siis parhaat vinkkisi kukkien, puutarhan etc suhteen! (Olipa kyse helppohoitoisista kasveista tai niistä itsestäänselvyyksistä puutarhanhoidossa :D)

7 kommenttia:

 1. En ole mikään viherpeukalo ja vähän jännittää, miten nuo omat kukat tässä oikein alkaa kasvaa. Tällä hetkellä hyvin voi vain suoraan auringossa olevat kukat. Kannattaa siis tarkkaan katsoa mihin laittaa ja sen mukaan valita kukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkia ei ehkä ihan heti tarvitse lisää hankkia ainakaan perennoihin, hyötykasvipuutarhaa voisi ehkä yrittää laajentaa :)

   Poista
 2. Tämä puutarhuri onnistuu, jos hyvä tuuri käy. Olin onnistunut tappamaan mintut, vaikka yleensä niiden kanssa käy päinvastoin ja ne valtaavat tilaa muilta kasveilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pihalla edellinen asukas on istuttanut minttua ja se kyllä ainakin viime kesänä kasvoi erittäin hyvin :D

   Poista
 3. Osta puutarhamyymälästä valmiita taimia! Siemenestä kasvattaminen on tosi haastavaa.

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä aika onneton puutarhuri! :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat