keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hajuveteni / Laura Biagiotti - Laura EdT

Kahdeksas tuoksuni:

Lähde: http://www.fragrantica.com/perfume/Laura-Biagiotti/Laura-630.html
Tässä jälleen tuoksu, joita olen muutamankin kerennyt loppuun käyttää, mutta välillä pidin vuosien taukoa ennenkuin nyt kesän kynnyksellä ostin tuoksun jälleen käyttööni. Tämä upea tuoksu on jo verrattain vanha; lanseeraus on tapahtunut jo vuonna 1994. Tuoksua kuvataan ajattomaksi klassikoksi, joka viestii puhtautta ja viattomuutta ollen samalla kuitenkin antelias.

Latvatuoksu: Persikka, vesimeloni, lychee, luumu, vihreät tuoksusävyt (?), bergamotti, brasilian ruusupuu.
Sydäntuoksu: Freesia, orvokki, iiris, syklaami, jasmiini, orkidea, kielo, ruusu.
Pohjatuoksu: Santelipuu, vanilla, vetiver, meripihka, myski, setri.

Ostin tuoksusta samantien 75 ml -koon ettei ihan heti loppuisi ;) Alunperin olen muuten tuoksuun tainnut tutustua siskoni kautta; häneltä muistaakseni ko.tuoksu löytyi silloin joskus kun itse olin ehkäpä jopa varhaisteini-iässä ja ihastuin jo tällöin tuoksuun :)

Lähde: http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laura-biagiotti-laura-75-ml-edt-bayan-parfum-75183394

2 kommenttia:

  1. Laura on kyllä hyvällä tavalla erikoinen tuoksu. Käytin tätä joskus 2000-luvun vaihteessa, mutta sitten mulle tuli työntekijä, jonka lempituoksu tää oli, käytti aina, enkä enää itse osannut käyttää. Tänä päivänä voin nuuhkutella tätä anoppini yllä. :)

    VastaaPoista
  2. Voin kyllä täysin ymmärtää tuon, että jos jotain tuoksua jatkuvasti toiselta tuoksuttelee niin ei sitä ehkä välttämättä niin mielellään enää itse käytä - se jotenkin ehkä "identifioituu" sen tuttavan "ominaistuoksuksi"!? :D

    Tavallaan olisi kiva jos itselläkin olisi joku vakiotuoksu, josta aina minut tunnistaisi, mutta toisaalta taas ei. Olen niin vaihtelunhaluinen etten tosiaan yhtä ja ainutta tuoksua pelkästään voi pitkiä aikoja käyttää, vaihtelua pitää aina välillä saada :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat