lauantai 16. heinäkuuta 2016

MUS-goodiebag

Make Up Storen miitistä on edelleenkin muutamia ihanuuksia esittelemättä, joten katsastetaanpa tällä kertaa mitä mukaamme saatu goodiebag sisälsi. :)


Mukaan saimme siis tuon pääkallolasin, tatuointeja, alennuslippusen sekä tuotteista (jotka nyt esittelen) highlighterin sekä kaksi luomiväriä.


Strobe Glow Aspen
Microshadow Enigma
Moon Shadow Copper


Itselläni ei kovinkaan usein meikissä tule oranssia/kuparia tms. käytettyä, joten olin tyytyväinen kun sellaiset bagiin mukaan sattuivat - turkooseja sun muita tulee sitten varmasti joskus itse hankittua :)


Swatchaukset samassa järjestyksessä kuin ylempänä mainittu.


Aspen on aivan ihastuttava highlighter ja kuten kuvastakin ehkä on nähtävissä niin tämä häivyttyy hyvin; sopii myös arkikäyttöön. Ainoan miinuksen antaisin pakkauksesta:


Jotenkaan en itse koe tuollaista spaattelisysteemiä kovinkaan käteväksi - tosin en sitten tiedä saako tällä tavalla tuotteen paremmin loppuun asti käytettyä kuin mitä olisi jos kyse olisi pumppupullosta..


Enigma on myös upea. Luomivärit ovat kylläkin sen verran jättiläisiä ettei näitä koskaan ikinä kukaan saa varmasti loppuun käytettyä :D


..nuo Moon Shadowit ovat niin ihastuttavia, että himoitsisin näitä ihan ehdottomasti lisää! :D

Hintaa näillä on noin:
Strobe Glow 37€/25ml
Microshadow & Moon Shadow n.18€/4g.

Tuotteita on saatavilla MUS:n omien liikkeiden lisäksi mm. Sokokselta.


Löytyykö sinulta omia ehdottomia suosikkeja MUS:n valikoimista? Tuotteet saatu miitistä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

8 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä ihanat, mullahan oli samat tuotteet :) Copper kannattaa yhdistää vaikka turvalliseen ruskeaan jos muu ei tunnu omalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskean kanssa olen kokeillutkin - ja jo ihan yksinäänkin on aivan upea :)

   Poista
 2. Aika kivan näköisiä, omistankohan yhtään oranssia luomiväriä, luulen, että en. :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Sama fiilis tuon Strobe Glown pakkauksen suhteen. Jotenkin pumppupulo ois ollu mun mielestä parempi tuossa. Mutta itse aine on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ei tosiaan ole liian shimmerinen vaikka arkikäyttöönkään :)

   Poista
 4. MUSin swirl -vartalovoiteet on ihania, mutta en tiedä onko ne tulossa takaisin vai ei, kun ei ole näkynyt :/ Netistä kyllä saisi.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat