maanantai 17. helmikuuta 2020

Te kysyitte, minä vastaan

Pyysin teiltä jo jokunen tovi sitten kysymyksiä vastailtavaksi - kiitos kaikille sellaisen lähettäneelle! <3 Tänään kootaan yhteen kysymykset, ja toki myös vastaukset niihin.



Mikä on mielestäsi parasta uudessa kodissasi?
Aivan ehdottomasti parasta on se, että se on oma (no pankin jos ihan totta puhutaan, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan :D). Sijainti on itselleni aikalailla täydellinen eikä tässä itseasiassa ole asuessa tullut mitään kovin pahoja epätäydellisyyksiäkään vielä vastaan :D


Miten arki nykyään sujuu uusien muutoksien siivittämänä?
 Hyvin, sanoisin jopa melkein paremmin kuin ennen eroa ja muuttoa nykyiseen kotiin. Yksinhuoltajana ollessa on toki omat haasteensa, mutta yllättävän pitkälle sitä yksinkin pärjää :)

Mistä unelmoit ja mitkä on sun tavoitteet tällä hetkellä?
Tällä hetkellä unelmana on ehkä se, että monin osin saan pidettyä nykytilanteeni eli jatkossakin tehtyä lyhennettyä työviikkoa ja näin ollen oltua enemmän yhdessä neidin kanssa - unelma olisi nipistää vielä yksi työpäivä pois, mutta ilman lottovoittoa se ei kyllä onnistu. Toki olisi ihanaa löytää se toinen ihminen arkea jakamaan, mutta meidän on kyllä hyvä olla ihan kaksinkin. <3



Lempivuodenaika ja miksi?
Ehdottomasti kevät. Yksi syy on varmasti se, että olen syntynyt keväällä (usein lempivuodenaika sattuu olemaan juurikin se milloin on syntynyt). Keväässä on parasta se kun valoisuus lisääntyy, aurinko näyttäytyy enemmän ja alkaa päivä päivältä lämmittää enemmän, niin luonto kuin ihmisetkin tuntuvat heräävän taas eloon.. <3

Mikä on ollut vaikeinta äitinä?
Ehdottomasti neidistä erossa oleminen. En todellakaan tajunnut sen olevan näin vaikeaa ja sitä kuinka kamalaa morkkista potee jo ihan siitä kun joutuu töiden vuoksi neidin päivähoitoon viemään - vaikka hän siellä selkeästi viihtyykin..

Tämän hetken viisi ihonhoidon suosikkituotettasi?
Hmm onpas vaikea kysymys :D Laveran silmänympärysvoide, Bybi CBD Booster, Huxley Sleep Mask Good Night, Sothys kasvovoide, Coxir Vita C Bright -kasvovoide. (Nämä tulivat mieleen, koska ovat tällä hetkellä käytössä tai aivan vastoittain loppuneet.)



Mikä on sun HQ-lista jonka tuotteisiin palaat aina?
Voisinpa melkein tästä tehdä ihan erillisen postauksen. :D (Vaatii nimittäin pohdintaa, IsaDoralta kaksikin mascaraa taitaisi ainakin tähän listalle päästä kuten Lumenen kaksi meikkivoidetta :))

Arkimeikin luottotuotteet?
Lumene Blur -meikkivoide, musta tussieyeliner (merkillä ei niin väliä kunhan lopputulos on intenssiivisen musta sekä kestävä), mascara (IsaDora <3), Dermosilin kulmaväri. Nämä tulevat nyt ainakin ensimmäisenä mieleen :D


Haastan sinut valitsemaan näistä yhden kysymyksen (tai halutessasi useampiakin :D) ja vastailemaan siihen alle! :D

8 kommenttia:

  1. Valitsen vaikka tuon viimeisen :). Mun arkimeikin luottotuote on Idun Mineralsin mineraalimeikkipuuteri, joka on aivan huippu ja nopea arkiaamuisin! Myös benefitin Bad gal bang! mascara kuuluu luottotuotteisiin kiireisinä aamuina.

    VastaaPoista
  2. Minäkin vastaan tuohon viimeiseen kysymykseen eli mut pelastaa arkena BB-voide. Tykkään käyttää myös 38 asteisella vedellä lähtevää ripsaria. Nyt on testissa uusi merkki, jonka nimeä en muista. Kokemustakin vasta parilta päivältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimällä vedellä lähtevät mascarat on kyllä käteviä siitäkin kun ei sitten ole pandasilmistä pelkoa :D

      Poista
  3. Valitsen tuon -Lempi vuodenaika ja miksi? Tykkään jokaisesta vuodenajasta, mutta nyt kyllä sanoisin, että kesä, koska talvi on ollut niin lumeton. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista kyllä jos vuodenajat alkavat tähän tapaan sulautua yhteen..

      Poista
  4. Lempivuodenaikana on juuri nyt eli rakastan kevättä yli kaiken, koska kaikki on edessä ja valoisuus lisääntyy huimaa vauhtia!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat