tiistai 11. helmikuuta 2020

Teint naturel & mat

saatu ilmaistuote

Testailen mielelläni uusia meikkivoiteita eri merkeiltä jo ihan senkin takia, että saan nähdä löytyykö valikoimista tarpeeksi vaaleita minulle sopiakseen. Ihan valkea ihoni ei onneksi ole, mutta ei se siitä kovin kaukana ole.. Tänään testiin tuplana Sothysia:


Teint Naturel on kosteuttava ja nimensäkin mukaisesti luonnollisen lopputuloksen jättävä meikkivoide, Sothysin meikkivoiteista peittävyydeltään kaikista kevyin. Tein Mat on mattameikkivoide, joka soveltuu parhaiten normaalille ja sekaiholle. Näiden kahden lisäksi valikoimista löytyy kolmantena Teint Satine, joka on kiinteyttävä ja soveltuu loistavasti juhlameikkiin. Kahden ensimmäisen ovh-hinta on 55€ luokkaa ja kiinteyttävän noin 65€.


Sävyvaihtoehtoja meikkivoiteissa on 10 ja ne jaetaan viileisiin (beige rose) sekä lämpimiin (beige) sävyihin. Oma ihoni on sävyltään viileä eli testiin minulle tuli meikkivoiteista vaalein viileä sävy. Alla olevassa kuvassa vasemmalla naturel ja oikealla mat.


Täytyy sanoa, etten meikkivoiteiden välillä mitään kovinkaan suuria eroja ole huomannut. Sävy on minulle loistava ja samoin peittävyys molemmissa juuri sitä mitä itse haluan eli ei jätä pakkeloitua lopputulosta. Jos täytyisi valita kumman puoleen enemmän kallistun niin ehkäpä se olisi kuitenkin mattainen versio; on ehkä piirun verran peittävämpi ja jättää iholle samenttisen lopputuloksen, päälle ei välttämättä puuteria tarvitsisi.

Oli todella kiva huomata, että Sothysinkin valikoimista löytyy loistava meikkivoide myös sävynsä puolesta - mikä useimmiten tosiaan itselläni se suurin ongelma: joka ei löydy tarpeeksi vaaleaa sävyä ja/tai se on liian lämpöinen.


Mikä on sinun suosikkisi meikkivoiteiden saralla?

8 kommenttia:

  1. Mulla ei ole mitään luotto meikkivoidetta, joten näistä on aina kiva lukea ja testata erilaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusien kokeileminen on aina hauskaa, tiedä kuinka loistava tuote seuraavaksi käteen osuu :D

      Poista
  2. Mä en nykyään enää mattaa tykkää käyttää kun vanheneva iho ei oikeen välitä, naturelli on parmepi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä siis tuo Naturel tai ikääntyvän ihon Teint Satine olisi varmasti sinulle parempi vaihtoehto :)

      Poista
  3. Mun luottomeikkivoide on ollut jo monen monta vuotta Lumenen CC-voide! Tykkään enemmin kevyestä meikkivoiteesta, joka kuitenkin tasoittaa ihonsävyjä koska mun iho on hetkittäin punakka ja samaan aikaan tosi vaalea :)

    VastaaPoista
  4. Mun lemppari tällä hetkellä on Diorin Backstage :).

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat