tiistai 18. helmikuuta 2020

Goodiebox helmikuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kuten varmasti olettekin jo kuulleet; Bette Box yhdistyi * Goodieboxin kanssa ja täten sanoimme tammikuussa Bettelle hyvästit - tänään toivotamme Goodieboxin tervetulleeksi. Jos Goodiebox ei ole sinulle entuudestaan tuttu niin alkuun pari sanaa: kuukausittain ilmestyvän boxin hinta on 24,95€ toimituksineen ja arvoa jokaiselle boxille luvataan yli 75€, jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa.


Ihan ensimmäisenä pitää mainita, että yllätyin positiivisesti laatikosta; tämä tulee ehdottomasti uudelleenkäyttöön!


Helmikuun boxi julisti "Energize" mitä itse pikkuhiljaa pilkahtelevasti auringosta itselleni saankin <3 

Sisältä boxista paljatui viisi täysikokoista tuotetta, joista ensimmäisenä käteeni otin:


Naobay Protective Conditioner (ovh 11,95€/250ml)
"Näyttäydy (älä käyttäydy)! Talviaika, ilman kuivuus ja sähkölämmitys voivat rasittaa hiuksia. Mutta älä huoli: tämä luonnonmukainen ja suojaava hoitoaine ravitsee hiuksiasi ja antaa niille ekstrahoivaa. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna luonnonmukaisten baobabon ja arganöljyn tehdä tehtävänsä ja huuhdo pois lyhyen vaikutusajan jälkeen."

Mietin juuri tänään suihkussa käydessä, että hoitoaine pitäisi lisätä ostoslistalle - no eipä tarvitse enää :D Naobayn tuotteita olen muutaman kappaleen verran kokeillut aikaisemmin ja tämäkin lähtee mielenkiinnolla testiin. Naobayn tuotteita löytyy mm. * Oletkaunis-verkkokaupasta.


Mudmasky Aftermask Vitamin Serum (ovh 59€/30ml)
"Merilevä sopii muuhunkin kuin sushiin! Kun olet hemmotellut ihoasi ravitsevalla kasvonaamiolla voit käyttää tätä seerumia. Tämä hämmästyttävä seerumi on pullollaan merilevästä ja -kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja, jotka yhdessä ylläpitävät ihon heleyttä, terveyttä ja uudistavat sitä."

Aivan uusi tuotemerkki itselleni, mutta erittäin mielenkiintoinen sellainen. Täytyy sanoa etten aiemmin ole kuullut seerumista, joka olisi suunniteltu nimenomaan kasvonaamion jälkeen käytettäväksi - mutta ehkäpä tätä voi käyttää muulloinkin ;)


Essentials by Goodiebox Face Mist Cotton cloud (ovh 9,95€/150ml)
"Virkisty mihin päivänaikaan tahansa tämän Goodiebox Essentials -kasvosuihkeen avulla. Se sisältää puuvillansiemen- ja puuvillakukkauutetta, ja on täydellinen tapa helliä kasvojasi pitkin päivää."

Kasvosuihkeet ovat olennainen osa ihonhoitorutiinejani eikä kovinkaan monta suihketta taida jemmoissa olla - eli myös tämä tuli kuin tilauksesta :D


Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff (ovh 10,50€)
"Anna kauniiden kasvojen sädehtiä! Tämä patentoitu, kuoriva sieni poistaa kuolleet ihosolut ja hoitaa ihoa, kiitos sen sisältämän AHA-, porkkana- ja parsakaaliuutteen. Käytä 1-2 kertaa kasvojen puhdistuksen jälkeen."

Starskin on merkkinä tuttu, mutta en muistaakseni ole tuotteita testaillut. Ajattelin ensin, että kyse olisi kasvonaamiosta, mutta toisaalta tämä on hauska ja erilainen tuote. Mielenkiinnolla testailen!


Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask (ovh 9,90€/30ml)
"Palauttava, yön yli vaikuttava naamio, jonka Prinsessa Ruusunenkin ottaisi käyttöön. Lisää ohut kerros puhtaalle ja kuivalle iholle ennen nukkumaanmenoa ja anna ihoa hoitavien antioksidanttien tehdä tehtävänsä. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan."

Tähän sarjaan olen yhden tuotteen verran aikaisemmin tutustunut ja mielenkiinnolla tätäkin testaan - en kyllä tiedä tulenko ihan ohjeen mukaan käyttäneeksi, koska niin tottunut kerrostamaan kasvovedet, seerumit sun muut iholle ennen yövoiteen käyttöä.


Ensimmäinen Goodiebox takana ja odotukset olivat tämän suhteen korkeat, mutta kyllä tämä sen riman yli pinnisti - ja komeasti. Ensinnäkin tosiaan minkä jo heti alkuun mainitsin eli pakkaus on todella loistava ja tulee taatusti jatkokäyttöön - eikä sisältö jäänyt tästä lainkaan jälkeen. Jokainen tuotteista jää omaan käyttööni eli loistava suoritus! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä seuraavat boxit tuovat tullessaan.


Joko sinä olet tehnyt tuttavuutta Goodieboxin kanssa ja mitä mieltä olit tämän boxin sisällöstä?



9 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, ei vaikuta krääsälle, eikä ole ns.näytteitä.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva sisältö. Mullekin on tulossa tämä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain pientä variaatiota näissä kai on ollut :)

      Poista
    2. Itselläni vain kaksi viidestä oli samoja kuin tässä (face mist ja mudmasky). Sanoisin että aika suurta variaatiota :).

      Poista
  3. kivan oloisia tuotteita! Ja hauskat esittelytekstit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo lainausmerkeissä olevat on otettu suoraan mukana olleesta kortista :)

      Poista
  4. Ihania tuotteita ja uusia merkkejä! Yllätysboksien avaaminen on aina yhtä kivaa!
    Johanna K

    VastaaPoista
  5. Minullekin tuli eka boksi, kuvaamallasi sisällöllä. Hyvältä vaikuttaa, mikään tuote ei tuntunut turhalta.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat