torstai 20. helmikuuta 2020

Tri-Daytox

saatu ilmaistuote

Vapaat radikaalit ovat varmasti monille tuttuja ja ne ovat niin ihonhoidossa kuin elintavoissa muutoinkin se asia mitä vastaan kannattaisi taistella. Tänään keskitytään ihonhoidon puolelle:


on kehitetty tukemaan ihon omaa suojamekanismia noita mainitsemiani vapaita radikaaleja vastaan. Lisäksi seerumi kosteuttaa ja antaa luonnollisa liftausta. Seerumi on hajustamaton ja sopii käytettäväksi aamuin-illoin kaikilla ihotyypeillä.

Koostumukseltaan seerumi on suorastaan vesimäistä ja imeytyy ihoon erittäin hyvin, sopien näin ollen loistavasi meikin alle. Seerumin tehokkuus kuitenkin käy ilmi myös iltaisin käytettynä; itsellenikin tämä riittää yötehohoidoksi vaikka joskus saatan ihonhoitosetin viimeistellä vielä kasvoöljyllä.


Kerrassaan loistava tuote ja täytyy sanoa, että yllätyin erittäin positiivisesti hinnan suhteen - olisin kuvitellut tämän olevan vähintään 10€ kalliimpi!


Kuinka sinä taistelet vapaita radikaaleja vastaan?

8 kommenttia:

  1. Minulla on tämä sama seerumi testissä, joten kerron kokemuksiani sitten omassa postauksessani. Mielenkiintoinen tuote!

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, etten tiedä mitä vapaat radikaalit ovat. Olisi kiva, jos voisit selittää. En tiedä toimivatko nykyiset tuotteet näitä vapaita radikaaleja vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan linkata tämän osalta loistavaa TwistBen artikkeliin asiasta: https://twistbe.fi/vapaat-radikaalit-miten-estaa-ihon-ennenaikainen-vanheneminen?_bl=46

      Poista
  3. Enpä ole tästä ennen kuullutkaan, mutta mielenkiinto heräsi :).

    VastaaPoista
  4. Mie olen nyt jo reilu puolivuotta käyttynä yhtä ihonhoitosarjaa joka on juurikin tarkoitettu aikaisten ikääntymisen merkkien torjuntaan ja pikkuhiljaa oon vaihtanu meikit myös samaan merkkiin sitä mukaan kun on loppunu. Se on tosin helppoa kun mun meikit on ollu aika vanhoja :D Oon myös törmännyt tähän "vapaat radikaalit" termiin nyt useammin ja useammin, mutta jos multa kysytään että mitä ne tarkottaa, niin en tiedä. Enkä oo saanu vielä vastausta ':D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata tuon linkin takaa minkä tuonne ylemmäksi linkkasin. Itse vapaamuotoisesti sanoisin, että ovat niitä mitkä vanhentavat meitä; niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat