tiistai 25. helmikuuta 2020

Milk Shake

saatu ilmaistuote

Sain itselleni testiin setin Clarinsin tämän kevään Milk Shake -meikkikokoelmasta, joka sukeltaa persikkamaitoon:


Milky Boost -meikkiemulsio (ovh 42€/50ml) on maitomainen meikkituote. Värisävy on tuotteessa kapseloituna ja varsinainen sävy tulee esille kun emulsio pääsee ihon kanssa kosketuksiin. Lupaa häivyttää ihon virheellisyyksiä ja väsymyksen merkkejä, kosteuttaa sekä suojata saasteilta. Sävyvaihtoehtoja on markkinoilla neljä. 


Itselleni tuli testiin sävyt 02 milky nude, 03 milky cashew ja 04 milky aubum (näiden lisäksi löytyy sävy 05 milky sandalwood). Kuten yllä näkyvästä kuvasta huomaa niin koostumus on tosiaan valkoista ja maitomaista eikä yllä olevasta kuvasta huomaa mitään eroa eri sävyjen välillä. Sävyt paljastuvat nopeasti kun tuotetta laittaa iholle:


Sävyt 02 alhaalla vasemmalla, 03 ylinnä, 04 alhaalla oikealla.

Testasin itselleni sävyä 02 ja tykästyin lopputulokseen; tämä tulee olemaan varmasti oma suosikkini varsinkin nyt kesää kohti mentäessä. Peittävyys on itselleni juuri sopiva, lisäsin hitusen vain peitevoidetta pariin kohtaan (lähinnä silmänaluset). Tuotteessa on ihastuttavan ylellinen (ja mieto) tuoksu. Kannattaa tämän kohdalla huomioida muutoin myös pakkauskoko; yleensähän meikkivoiteet on pakattu 30ml-kokoihin.

(Täytyy tähän vielä mainita etten lainkaan yllättynyt siitä, että tykästyin Clarinsin meikkivoiteeseen, koska aikoinaan sarjalta on löytynyt useampikin lemppari!)


Joli Blush -poskipunat (ovh 44€/5g) saavat kaksi uutta kausisävyä: cheeky peach ja cheeky pink. Nämähän mukautuvat ihon sävyyn ja ovat helposti kerrostettavissa.


Kyseessä on siis tosiaan helpot arkipunat aloittelijallekin! Ja itseasiassa itsellänikin sattuu yksi aiemmin saamistani poskipunista olemaan juuri arkikäytössä eli täyttää myös omat laatukriteerini erinomaisesti!


Yllä olevassa kuvassa oikealla pink ja vasemmalla peach.


Myös Ombre Satin -luomivärit (ovh 25€/4g) saavat kaksi uutta sävyä (nämä kai ovat tulleet jäädäkseen?): 07 glossy brown ja 08 glossy coral. Kyseessähän on voidemanen luomiväri, joka lupaa voidemaisen luomivärin helpon levitettävyyden sekä puuterimaisen luomivärin hienojakoisuuden ja pysyvyyden. 


Tästä kaksikosta ehkä ei niin yllättäen omaksi suosikikseni nousi korallinen kaveri - ihastuin viime vuonna koralliin sävyyn kovasti ja se pysyneekin meikeissä mukana jatkossa tiiviisti. Itse olen tykännyt levittää nämä sormella luomelle, omalla kohdalla takuuvarman pysyvyyden saa kun käyttää alle pohjustajaa (jota ilman valitettavasti nykyisin ei mikään silmämeikki, rajaukset mukaan lukien, pysy kauniina koko päivää).


Lip Milky Mousse (ovh 22€/7ml) on vaahtomainen huuliväri, joka lupaa antaa huulille upeaa sävyä, kosteuttaa sekä suojata niitä. Sävyjä on markkinoilla kuusi:  01 milky strawberry, 02 milky peach, 03 milky pink, 04 milky tea rose, 05 milky rosewood, 06 milky nude.


Koostumus on tosiaan ihanan vaahtomainen ja vaikkei tätä lupailtu niin sävy tuntuu todella kestävältä; levitin itse sävyä 01 sormella kädelle (swatch alempana) sekä huulille eikä sävy meinannut lähteä meikinpoistoaineellakaan iholta pois :D Tästä kestävyydestä huolimatta tämä ei missään nimessä tunnu huulilla kuivattavalta! 


Yllä sävyt numerojärjestyksessä ja alla numero 01 iholla swatchattuna:


Kokonaisuutena sanoisin Clarinsin kokoelman olleen jälleen kerran täyttä timanttia, jokainen tuotekategoria on itselleni todella mielenkiintoinen ja omaan käyttööni myös sopiva. Clarinsin tuotteitahan löytyy todella laajasti ihan kivijalkamyymälöistä (esim. Sokos, Stockmann), joten kannattaa ehdottomasti livenä käydä sarjaa tutkailemassa. Iso suositus myös sarjan ihonhoitotuotteille! (Kehut eivät ole nyt kuten eivät koskaan muutoinkaan minun kohdallani ostettuja; Clarins on jäänyt erittäin positiivisesti mieleen omilta myyntiajoiltani ja on ehdottomasti ollut omien suosikkisarjojeni joukossa jo n. 15v ajan!)


Mikä näistä tuotteista olisi sinulle se mielenkiintoisin?



9 kommenttia:

  1. Milky Boost meikkiemulsio on idealtaan samanlainen kuin Lumenen Nordic Nude Natural Perfection CC Cream (joka tosin ilmeisesti lopetetaan), tässähän olisi sille hyvä korvaaja. Tuo olisi siis kiinnostavin näitä tuotteista, mutta...

    Itselleni jo se Lumene on liian hintava normaalihinnaltaan, joten tämä jäisi vielä varmemmin kauppaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa huomioida tässä tosiaan tuo koko, taitaa aikalailla samaan hintaluokkaan lopulta mennä tuon Lumenen kanssa? Ja ainahan kannattaa kytistää tarjouksia, joita itsekin rakastan :D

      Poista
  2. Jane / Yhtä kuin -blogi25. helmikuuta 2020 klo 20.42

    Aina kiinnostaa kaikki, mikä poistaa väsymyksen merkkejä näin pienen lapsen äitinä :D

    VastaaPoista
  3. Olen huon nukkumaan, joten kaikki meikit, jotka poistavat väsymyksen merkkejä kiinnostavat. Yleensäkin olen pitänyt Clarinsin tuotteista. Kiitos vinkeistä.

    VastaaPoista
  4. Toi meikkiemulsio vaikuttaa jännältä! Muutenkin kokoelma mun makuuni :).

    VastaaPoista
  5. Clarinsin tuotteet eivät ole minulle tuttuja mutta voisin kylla kokeilla. Meikkiemulsio kuulostaa tuotteena mielenkiintoiseltam

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat