perjantai 21. helmikuuta 2020

Suihki ja sumuta

Julkaistu alun perin 18.5.2017
*)mainoslinkki
Olivia Kleinin kasvosuihke saatu ilmaistuote.

Olen jo vuoden verran tainnut jatkuvassa käytössä pitää kasvosuihkeita ja niidenkin saralla tottakai kokoajan uusiin tuttavuuksiin mielelläni tutustun. Tällä kertaa esittelyyn pääsee tämä kolmikko:


Aloitetaan alimmaisena olevasta
Olivia Klein Hydra Spray Toner (ovh 18,90€/150ml)
Soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti pintakuivalle iholle. Sisältää mm. lääkealoe ja kasviperäinen glyseriini (ylläpitävät tehokkaasti ihon kosteustasapainoa), hamamelis eli taikapähkinä ja luomulaatuinen ruusuvesi (tasoittavat ihon punoitusta ja rauhoittavat ihoa).

Tuote on ainakin minun nenääni täysin tuoksuton. Oman pulloni spray ei aivan ihanteellisella tavalla toimi (en tiedä onko maanantaikappale..), koska sumute ei ole aivan niin hienojakoista kuin mihin ehkä olen aiempien sumutteiden kanssa tottunut. En välttämättä siis lähtisi tätä enää meikin päälle lisäämään, koska saattaisi tehdä lopputuloksesta laikukkaan - harvemmin tosin muutoinkaan tulen edes meikinkiinnityssuihkeita käyttäneeksi meikin päälle..

Lisäyksenä: Olivia Kleinilta löytyy useita eri ihotyypeille sopivia kasvosuihkeita - sekä toki paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita, kurkkaa vaikka * TwistBe-verkkokaupasta. :)


TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist & Sleek Mist (ovh 12,90€/60ml)
Olen omat kappaleeni tilannut BeautynetKorean sivuston kautta, koska sattuivat tällöin olemaan Bearelin valikoimasta lopussa, linkkaan nyt kuitenkin tänne ihanaan suomalaiseen verkkokauppaan, koska tiedän, että teistä enemmistö mieluiten tilauksensa suomalaisen kaupan kautta tekevät.

Moist Mist on virkistävä, kosteuttava ja tasapainottava suihke normaalille, kuivalle ja sekaiholle. Sisältää mm. kasviuutteita (persikka, baobab, mansikka, vadelma, karhunvatukka, mustikka ja acai). Tuoksuu hedelmäiselle.

Sleek Mist toimii puolestaan kosteutuksen lisäksi myös meikin kiinnitykseen ja poistaa kasvoilta ylimääräistä kiiltoa. Soveltuu parhaiten normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sisältää mm. papaija-, boysenmarja- ja avokadouutteita.


Ensinnäkin nämä pullothan ovat aivan mielettömän suloisia <3
Olen nyt viime aikoina yrittänyt hieman perehtyä tarkemmin myös käyttämieni tuotteiden INCI-listoihin ja sen pohjalta näistä kahdesta Moist Mist on ehdottomasti parempi, kuten ennakkoon ajattelinkin - ja itseasiassa käytössäkin olen tähän punaiseen pupuun ihastunut kovasti. Valkoista pupua yritän muistaa käyttää meikkisuihkeena - jotenkin sen käyttöön en ole vielä rutinoitunut..

Nämä suloiset pullot muuten kannattaa ehdottomasti käytön jälkeen säästää jatkokäyttöön - näin ainakin itse ajattelin.



Oletko sinä tutustunut johonkin tästä triosta tai käytätkö ylipäätään ollenkaan kasvosuihkeita?

18 kommenttia:

  1. Nuo pocket bunnyt on niin söpöjä! Tekisi mieli hankkia ihan vaan sen takia :D

    VastaaPoista
  2. Tony Molyt on niin söpöjä! <3

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy näistä 2/3, eli Olivian suihke sekä vaaleanpunainen pupu :) Olivian suihke ei ole tosiaankaan kaikista hienojakoisinta, mutta mun pupussa on ilmeisesti jokin valuvika, sillä sen suihke tulee kasvoille tosi märkinä pisaroina :( Saa siis olla tarkkana, kun sitä meikin ylle suihkii keskellä päivää..mutta en siis ole mitään katastrofia saanut aikaan. Mutta esim. verrattuna Acon kosteussuihkeeseen, joka on kuin sumua kasvoille, pupu on tosiaankin aika kaukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti näissä on aina mahdollista saada hieman huonomminkin toimia yksilö, mikä aiheuttaa harmia varsinkin jos meikin päälle suihkii.. :/

      Poista
  4. Olivia on näistä tuttu :) Tuo Salkan mainitsema Acon suihke on kyllä ollut paras kokeilemani, ihan jo sen täydellisen hienojakoisen sumun vuoksi :)

    VastaaPoista
  5. Olivia Kleinin suihke on tuttu ja oli ihan jees. Käytän suihkeita päivittäin, enkä taida enää osata olla edes ilman :)

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Ne on söpöjä, jossain tallessakin pitäisi tyhjien pullojen olla :D

      Poista
  7. Olen kasvovesien käyttäjä! En osaa käyttää suihkeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän molempia :D Eli kasvovettä usein pumpulilla ja sitten päälle kasvosuihketta, jos suihke on lopussa niin saatan kasvoveden taputella käsin kasvoille :)

      Poista
  8. Voi kuinka suloisia pupuja! Kiinnostavia ainesosia näissä myös :)
    Johanna

    VastaaPoista
  9. Olivia Kleinistä olen kuullut paljon hyvää, mutta en ole sitä vielä itse testannut. Vitsi, miten suloisia nuo TonyMolyn puput! Ne sopisivat tyhjentyneinä vaikka lapsen leikkeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti Olivia Kleinin tuotteita testaamaan joskus! <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat