maanantai 24. helmikuuta 2020

Glossybox helmikuu

*)mainoslinkki

3kk-tilaukseni viimeinen boksi on saapunut, joten tältä erää tästä starttaa viimeinen * Glossybox-esittely:


Helmikuisen boxin teemana on (ei-niin-yllättäen :D) rakkaus. Ja täytyy sanoa, että ainakin minun silmääni itse pakkaus on todella kaunis <3 Mutta entäpä sisältö?


"Koe oikea rakkauseliksiiri ihollesi! Nämä ylelliset tipat antavat luonnollista hehkua, tasaisemman ihonsävyn ja pehmeämmän ihon kosteuttavan hyaluronihapon ja A, C & E-vitamiinien avulla. Levitä iholle ennen meikkiä."

Vaikuttaa ihastuttavalta ja mitä kädelle testasin niin antaa iholle samenttisen tuntuisen pinnan. Korkkasin juuri uuden meikinpohjustajan käyttöön, joten tämä joutuu hetken odottamaan kunnolla käyttöön pääsyänsä.


Floss Beauty My New Favourite Lip Gloss (ovh 15€/15g)
"My New Favourite Lip Gloss on nimensä mukaisesti uusi suosikki, jossa on kaikki mitä haluamme huulikiillolta! Se on kosteuttava, kestävä, silkinpehmeä ja tuntuu ihanalta levitettäessä. Rakastamme lisäksi, että tuote on vegaaninen!"

Vaikuttaa sävyltään juuri sellaiselta "my lips but better" -sävyltä eli jää odottelemaan arkikäyttöön pääsyänsä.


Starskin Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask (ovh 10,50€/2kpl, boxissa 1kpl)
"Saa upeat Hollywood-huulet tämän täyttävän ja kosteuttavan huulinaamion avulla! Bioselluloosaa sisältävä naamio siirtää tehokkaasti hoitavia ainesosia, jotka antavat ihanan pehmeät ja syväkosteutetut huulet vain 15 minuutissa."

Huuleni olivat yhdessä vaiheessa aivan järkyttävässä kunnossa, mutta nyt ovat onneksi jo lähteneet menemään parempaan suuntaan - toivottavasti näin myös jatkossa. Tästä huolimatta aion kyllä ehdottomasti tuotteen testailla - mahdollisesti jo melko lähiaikoina.


* SerumMASQ+ Glow (ovh 3,90€/kpl)
"SerumMasq+ glow antaa ihollesi raikasta hehkua ennen deitti-iltaa tai juhlia. Kasvonaamio sisältää aktiivista seerumia, joka täydentää ihoa vahvistavilla ainesosilla supermarjoista ja ruusuvedestä ripauksella ylellistä skumppaa."

Kangasnaamiot <3 Muistelen myös aiemmin merkin kangasnaamioita kokeilleeni ja näistä tykänneenikin :)


Laritzy Cosmetics Shade Stick Aloha (ovh 21€/9g)
"Voidemainen Shade Stix antaa täydellisen, luonnollisen päivettyneen hehkun. Puikon syväpigmenttisen, kevyen koostumuksen ansiosta tuotetta on helppo levittää ja rakentaa sopiva päivetys. Silkkinen lopputulos, joka kestää koko päivän!"

Tämä on boxin tuotteista ainoa, joka ei säväytä ja joka lähtee korkkaamattomana kiertoon. Syynä yksinkertaisesti se etten sävyn usko olevani itselleni oikea (googlettelemalla vaikuttaisi ainakin tälle kalkkikselle liian tummalta) ja toisekseen tämänkaltaiset tuotteet ovat minulla aina jääneet käyttämättä.


Hyvä saldo jälleen, koska ainoastaan yksi tuote tulee varmuudella lähtemään kiertoon. Kokonaisuutena tämä kolmen kuukauden tilaussetti on ollut oikein positiivinen, jokainen boxi on ollut sisällöltään jopa itselleni erittäin toimiva ja uusia tuotteita täynnä. En nyt heti perään tule tilausta jatkamaan (koska yksinkertaisesti tuotteita on varastoissa liikaakin..), mutta varmasti vielä joskus hyvän tarjouksen eteen sattuessa pistän tilaukseen. Mikäli kosmetiikkavarastojeni tilanne olisi erilainen niin olisin varmaan jo lähtökohtaisesti ottanut itselleni pidemmän tilauksen :D


Miltä tämän boxin sisältö sinun silmääsi näytti?

8 kommenttia:

  1. Itse en koskaan uskalla tilailla näitä paketteja :) Jos kuitenkin on semmoista mitä ei itse käytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on kovin allerginen/herkkäihoinen niin sen ymmärtää kyllä.

      Poista
  2. Ostin ekaa kertaa joulun alla itselleni kosmetiikkajoulukalenterin ja löysin siitä muutaman itselleni uuden tuotteen, joka jäi käyttöönkin, ainakin joksikin aikaa. Ja loputkin tuli pääosin käytettyä, niiden pienten pakkausten verran. En ehkä kuitenkaan ihan heti hankkisi uutta "sekalaista lajitelmaa".

    VastaaPoista
  3. Ihana on kyllä tuo paketin ulkokuori, mutta sisältö ei tällä kertaa oikein iskenyt. Jos kangasnaamiovarastot olisi pienemmät niin fiilis saattaisi olla toki eri :D

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  4. Olipas uusia ja erilaisia tuotteita ainakin minulle ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat