tiistai 21. tammikuuta 2020

Detox Energie

saatu ilmaistuote

Sain jo aika päiviä sitten tämän setin itselleni testiin ja erään ehdottomaksi suosikikseni nousseen tuotteen olen jo ehtinyt loppuunkin kuluttaa. Mutta vieläkään ei ole liian myöhäistä kertoa teille tuotteista muutamalla sanalla.


Sothys Detox Energie -hoitolinjan tarkoituksena on suojata ihoa saasteilta sekä antaa sille lisäenergiaa. Koska kyseessä on hoitolalinja niin parhaimman hyödyn saat kun istahdat kosmetologin penkkiin, jonka jälkeen otat käyttöösi linjan kotihoitotuotteet. Tätä suosittelen kyllä kokonaisuudessaan muutoinkin; kosmetologi pystyy hoitotilanteessa kaikista parhaiten tekemään arviot mitä tuotteita juuri sinun ihosi juuri sillä hetkellä tarvitsisi. Täytyy myöntää, että itsellekin tekisi hyvää päästä toisen hoivattavaksi jo ihan sen rentouttavan puolen vuoksi - ehkä tässä joku päivä taas :D

Mutta pidemmittä puheitta päivän aiheeseen eli hoitolinjan kotihoitotuotteisiin:


Sèrum énergisant intégral -seerumi (ovh 106,40€/30ml), Crème jeunesse dépolluante -kasvovoide (ovh 91,50€/50ml), Essence dépolluante protectrice -tehoaine (ovh 43,70€/30ml), Ampoules éclat énergisantes -ampullit (ovh 19,80€/2x1ml), Correcteur énergisant instantané -pikakaunistaja (ovh 59,80€/30ml).


Seerumi lupaa puhdistaa, vahvistaa ja kirkastaa ihoa sekä suojata sitä ilmansaasteilta. Tuote on pakattu pipetilliseen lasipulloon ja on koostumukseltaan kevyen maitomaista.



Olen itse käyttänyt seerumia aamuin-illoin eli soveltuu mainiosti käytettäväksi meikin alla, mutta toisaalta tuntuu tarpeeksi ravitsevalta myös yökäyttöön. Imeytyy ihoon hyvin eikä jätä tahmeaa tai tunkkaista tunnetta iholle.



Kasvovoide lupaa suojata saasteilta, energisoida sekä tasapainottaa ihoa. Koostumukseltaan on kermaisen voidemaista imeytyen ihoon loistavasti.



Tämä on tuote, johon tykästyin niin kovin, että jäin kovasti harmittelemaan sen loppumista - kun tätä vauhtia purkkia ja purnukkaa tulee kuin minulle niin harvoin ehtii/jaksaa/viitsii tuotetta edes loppuun käyttää saati sitten, että sitä jäisi loppuessa kaipaamaan. Käytin myös tätä aamuin-illoin eli soveltuu niin meikin alle kuin yökäyttöönkin. Varsinkin meikin alla käytettynä oli ihan täydellinen voide eli tämän kanssa meikki levittyi täydellisesti, sen takia harmittelinkin kun menin "tuhlaamaan" tätä myös yökäytössä :D


Ampullit lupaavat energisoida, kirkastaa sekä silottaa välittömästi näkyviä juonteita. Loistava tuote meikinalle ja tätä voi käyttää myös meikkivoiteeseen sekoitettuna!

Toimi loistavasti meikin alla, mutta kahden käyttökerran jälkeen en sen syväluotaavammin tuotteesta pysty kertomaan :D


Tehoainetta (punainen tuubi) voi käyttää kahdella tapaa; taputellen päivävoiteen päälle tai illalla suojavoiteen alla. Lupaa siis suojata ihoa päivällä ja eliminoida saasteiden vaikutuksia yöaikaan. Itse levitän seerumit aina automaattisesti voiteen alle, joten tämän kohdalla meinasi aamuisin aina lipsahtaa juuri näin päin :D

Pikakaunistaja sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia. Voi käyttää joko sellaisenaan tai meikkivoiteen alla. Tämän kohdalla pelkäsin tuotteen olevan minulle liian tummaa, mutta onneksi tämä mukautuu vaaleaankin ihoon hyvin. Ehkä aavistuksen parempi kesäaikaan, joten tämän taidan jättää odottamaan sitä kun aurinko alkaa taas pilkistellä pilviverhon takaa.

Jos näistä tuotteista jotkin alkoivat kiinnostaa niin kannattaa kurkata mistä löytyy lähin Sothys-kauneushoitola. Kuten olen aiemmin tainnut mainita niin Joensuustahan ei sellaista löydy eli jos joku kosmetologi Joensuussa pohdiskelee mihin ammattilaissarjaan päätyisi niin liputtaisin ehdottomasti tämän puolesta ;)


Koska sinä olet viimeksi käynyt kasvohoidossa?

7 kommenttia:

  1. Taitaa olla vuosi kulunut viimeisestä kasvohoidosta. Täällä Tampereella parikin Sothys-hoitolaa

    VastaaPoista
  2. Sothys on tuttu juurikin kauneushoitolasta, mutta edellisestä kerrasta taitaa olla jo yli puoli vuotta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, et mulla on melkoisen paljon pidempi aika o.O

      Poista
  3. Komppaan Tuulannelia eli minullekin Sothys on tuttu juuri kauneushoitolasta. Edellinen kauneushoitola kerrastani taitaa olla jo kohta yli puoli vuotta joten pitäisi varmaan varata aika. Tuo pikakaunistaja kuulostaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Mira vinkeistä 🤗 edellisestä kosmetologilla käynnistä on syntisen pitkä aika 🙄😬

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoinen tuotesarja. Täytyypä tutustua paremmin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat