tiistai 22. kesäkuuta 2021

Good Night

Julkaistu alun perin 17.12.2019
*)mainoslinkki

Rakastan öisin kunnon tuhteja koostumuksia yövoiteissa, mutta joskus poikkeus vahvistaa säännön:


* Huxley Sleep Mask Good Night (ovh 27,50€/120g)
on geelimäinen kosteuttava ja rauhoittava yönaamio kaikille ihotyypeille. Sisältää mm. antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä ja rohtosammakonputken uutetta. Lupaa levittyä iholle helposti eikä tahmaa.

Tuotteessa on tosiaan ihanan raikkaan geelimäinen koostumus, joka yllätyksekseni on ihollani toiminut loistavasti myös näin talviaikaan. Myös lupaus tahmaamattomuudesta on täysin totta. Syksy ja talvi on ollut iholle stressaavaa aikaa jo sairastelujenkin tiimoilta, joten tämänkaltainen tehohoito on ollut erittäin tervetullutta iholleni - sen avulla se onkin säilyttänyt kuulautensa ja raikkautensa. (Itse olenkin tätä käyttänyt joka toinen ilta eikä kovin kummoista vajumaa tuubiin ole tullut - tuotteena on siis erittäin riittoisaa!)


Tämä on toinen kokeilemani Huxleyn tuote (aiemmin olen teille kertoillut Secret of Sahara -seerumista) ja täytyy sanoa, että tämä kaksikko on ainakin ollut itselleni täyden napakympin tuotteet. Näitä täytyy ehdottomasti testailla vielä joskus lisää!


Onko sinulla hyviä suosituksia Huxleyn tuotteista?

8 kommenttia:

  1. Käytän hyvin vähän mitään erillistä yövoidetta. Tummeli riittää :D

    VastaaPoista
  2. Oon jo jonkun aikaa etsinyt uutta yövoidetta, kun mä taas en tykkää että yövoide on mikään ihan megatuhti, mitä monet tuntuu olevan :D Tämä voisi olla ihan testaamisen arvoinen tuote!

    VastaaPoista
  3. Yleensä pitäydyn samoissa tuotteissa pitkään, mutta tänä vuonna ostin kosmetiikkajoulukalenterin, josta on löytynyt muutamia tuotenäytteitä, joita saatan hankkia vielä isompinakin purkkeina - yllättävää :-)

    VastaaPoista
  4. Täytyy tunnustaa, että ensimmäisen kerran kuulin tästä merkistä. Ei siis ole suosituksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pitää mielessä, loistavia ainakin nuo kaksi testaamaani tuotetta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat