torstai 27. helmikuuta 2020

Shades of Nature

saatu ilmaistuote

Sain itselleni testiin mielenkiintoisen kattauksen itselleni uudesta sertifioidusta luonnonkosmetiikan merkistä:


Mascara All In One (ovh 18,90€/9ml)
Liquid Concealer Light Wheat (ovh 13,90€/7ml)
Blush Powder Pink Watermelon (ovh 13,90€/9g)
Lipgloss Peach (ovh 14,90€/7ml)


Luomiväripaletti yllätti positiivisesti pigmenttisyyden suhteen (kts. swatchauskuva alempaa). Hieman pölisevää sorttia, mutta kuten olen muiden luomivärien kohdalla maininnut; tämä ei itseäni häiritse, koska teen silmämeikin aina ensin, että saan pölisseet värit pyyhittyä silmien alta pois. Sävymaailma on tässä kaunis ja sopii loistavasti arkimeikkiin - pigmenttisyyden johdosta tällä onnistuisi varmasti hyvin myös smoky-meikki.


Meikkivoidepuikko oli sävyltään ehkä aavistuksen tummahko itselleni, mutta yllättävän hyvin sen sai kasvoille häivytettyä - itselläni ei ainakaan silmään pistänyt tunkkainen lopputulos. Koostumukseltaan on ehkä hieman kuivahko, peittävyydeltään kevyt ja lopputulos luonnollinen - kuten luvataankin.


Myös peitevoide oli sävyltään aavistuksen tummahko, mutta myös tämän sai hyvin häivyteltyä ihoon. Peittävyyttä tässä oli ihan kivasti, itse tällä hetkellä lähinnä tummuutta silmien alla sekä muutamia punoittavia kohtia peitän erillisen peitevärin avulla.


Huulikiilto antaa luonnollisen lopputuloksen ja tuntuu huulilla miellyttävältä, hoitavalta. Ei tahmaa eli tämän kanssa ei ole pelkoa "liimahuulista" :D


Poskipuna on sävyltään todella kaunis ja pigmenttiä tässä on juuri sopivasti eli yhdellä sipaisulla ei ole pelkoa övereistä, muttei vaadi kerrostamista sävyä kasvoille tuodakseen.


Sävyltään irtopuuteri on itselleni juuri sopiva. Kiinnittää meikin ja antaa mattaisen lopputuloksen. Koostumukseltaan tuntuu jotenkin hieman rouheammalta kuin viime aikoina käyttämäni irtopuuterit ne tosin ovat olleet synteettisiä - eikä tämä lainkaan huono asia ole.


Swatchauksessa vasemmalta lähtien luomivärit, poskipuna, meikkivoidepuikko, peiteväri sekä huulikiilto. Meikkikuvan voit käydä kurkkaamassa Instagramin puolelta; lopputuloksena kauniin luonnollinen meikki.


Mitkä ovat sinun lempituotteet luonnonkosmetiikan puolelta?

8 kommenttia:

  1. Kivan kuuloisia uutuuksia. Mietin, että jos tuo luomiväri hieman pölisee niin auttaisiko kostea sivellin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, että kovettaisi luomivärin pintaa.. Itseäni tosiaan ei häiritse millään tavalla, koska aikalailla kaikki luomivärit karisevat siinä määrin, että puhdistelen joka tapauksessa silmämeikin tehtyäni silmienaluset :)

      Poista
  2. Ihanat nuo huulikiillot! Ja hauskasti kuvattu👍

    VastaaPoista
  3. Onpa ihania sävyjä, niin luonnollisia <3

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaa mielenkiintoisilta, etenkin nuo huulituotteet alkoi heti kiinnostamaan! Luonnonkosmesta tykkään paljon Madaran tuotteista kokonaisvaltaisesti, samoin Zuiin!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat