torstai 13. helmikuuta 2020

Sumeaa?

*)mainoslinkki

Lumenen meikkivoiteista on löytynyt useampikin suosikki vuosien varrelta; aikoinaan käytiin vuosia Double Stay -meikkivoidetta enkä muualle katsellutkaan, koska yksinkertaisesti sävyn löytäminen oli silloin nykypäivääkin hankalampaa (varsinkaan kun opiskelijana se budjetti ei kovin suuria hankintoja sallinut). Ja tämänkin hetken suosikkien joukosta Lumene ehdottomasti löytyy - itseasiassa juurikin tämän meikkivoiteen tiimoilta:


Yllä olevassa kuvassa * Blur-meikkivoide vanhassa ja uudessa pakkauksessaan. Meikkivoidettahan tosiaan uudistettiin pakkauksen ja koostumuksen osalta viime vuonna, tosin sen kummempaa en löydä tästä koostumuksen parantelusta kuin sen, että se olisi nyt entistä parempi.


Meikkivoide lupaa häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia sekä antaa puolimattaisen pitkäkestoisen lopputuloksen. Itselläni on sävy 0 Light Ivory, mutta tästä löytyy vielä kenties vaaleampi sävy 00 Ultra Light. En ole näitä sävyjä tullut vertailleeksi keskenään, mutta tämä minulla oleva sävykin sopii itselleni loistavasti.

Yllä ja alla olevissa kuvissa vasemmalla vanhempi ja oikealla uudempi koostumus. Sävyltään uudempi vaikuttaisi ehkä olevan aavistuksen vaaleampi, muutoin en koostumuksista huomannut kummempia eroja swatchaillessa tai meikkiä tehdessä.


Joskus käy niin ettei uusi versio olekaan niin hyvä kuin aiempi, mutta ainakaan omalla kohdallani tämän kanssa ei näin käynyt vaan Blur jatkaa ehdottomasti jatkossakin omien suosikkieni joukossa.


Mikä on sinun suosikkisi meikkivoiteista?

8 kommenttia:

  1. Lumene on suomalaista laatukosmetiikkaa. Hienoa, että tuot sitä esiin!

    VastaaPoista
  2. Lumene rules. Käytän myös Lumenen meikkivoidetta. Mielestäni se ei ole Blur, mutta en sitä nyt pysty tarkistamaan.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattuisiko olemaan tämä:
      https://blingershimmer.blogspot.com/2018/05/meikkaamaton-vaikutelma.html

      Poista
  3. Itse sekoitan aina kahta oikean sävyn saamiseksi :)

    Anna / Kello neljän aamukahvi

    VastaaPoista
  4. En olekaan vuosiin käyttänyt Lumenen meikkivoiteita. Olen käyttänyt toisen merkin yhtä ja samaa 15 vuotta. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat