torstai 14. maaliskuuta 2019

Vuoden 2016 paras luonnonkosmetiikkatuote

Sain jokunen aika sitten testiin peräti kaksi silmänympärysvoidetta, joista toista olin jo pidemmän aikaa sen saamien kehujen vuoksi katsellut sillä silmällä.

/pr-näyte/


Kyseessähän ovat Laveralta
Firming Eye Cream (ovh 29,86€/15ml) &
Illuminating Eye Cream (ovh 23,81€/15ml).

Molemmat ovat NaTrue-sertifioituja. Näistä jälkimmäisenä mainittu silmänympärysvoide on tosiaan valittu vuoden 2016 luonnonkosmetiikkatuotteeksi ja olenkin tästä paljon kehuja blogeista lukenut.


Kiinteyttävä-sana kuullostaa ainakin itsestäni suorastaan hurjalta, mutta tämä silmänympärysvoide on tarkoitettu jo 30-vuotiaasta eteenpäin käytettäväksi. Sisältää mm. luomukaranjaöljyä, luomu valkoista teetä sekä hyaluronihappoa. Tämä vegaaninen silmänympärysvoide lupaa häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä laskea turvotusta.

Koostumukseltaan tämä on kevyen voidemaista ja lupauksensa mukaan imeytyy silmänympärysiholle hyvin. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin, toimii moitteetta meikin alla. Kuvaisin tätä ehkä melko perinteiseksikin silmänympärysvoiteeksi, joka ei ehkä sen vuoksi herättynyt niin suuria tunteita itselläni. (Silmänympärysvoiteiden saralla kyllä hyvin harvakseltaan mitään wow-tunnetta tulee vaan enemmistön testaamistani olen kokenut yksinkertaisesti toimiviksi.)


Illuminating Eye Cream sisältää mm. luomukofeiinia. Tuotelupauksia on runsaasti; lupaa häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, hienoja juonteita ja väsymyksen merkkejä minkä lisäksi se kosteuttaa, tasoittaa sekä kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa.

Lupaukset tämän kohdalla ovatkin juuri niitä mitä pienen lapsen äiti voi toivoa :D Kun äsken juuri sanoin tuosta harvinaisesta wow-ilmiöstä niin täytyy sanoa, että tämän kohdalla itse sen koin! Tämä todellakin häivyttää tummuutta silmänympärysiholla ja jo pelkästään tämän avulla peilikuva muuttuu väsyneestä virkeämmän näköiseksi. Itse olen tykännyt käyttää tätä nimenomaan aamuisin vaikka tokihan sitä yöksikin voi itsensä virkistyneen näköiseksi laittaa :D

Molemmat tuotteista mielestäni täyttävät hyvin tuotelupauksensa ja ovat ainakin itselläni oikein toimivia tuotteita, mutta ehdottomasti enemmän tykästyin jälkimmäisenä esittelemääni tuotteeseen. Ei todellakaan ole turhasta tätä kehuttu <3


Kuinka sinä saat kuorittua itsestäsi virkeän ja säihkyvän?

8 kommenttia:

  1. Omat silmänympärykset ei kestä näitä voiteita. Turpoaa aina silmät kiinni jos laitan. Oli sitten mikä merkki tahansa.

    VastaaPoista
  2. Tuo Illuminating sy-voide on kuuluu myös mun kaikkien aikojen TOP5 silmänympärysvoiteisiin! On tosi tehokas!

    VastaaPoista
  3. Tuotahan voisi vaikka kokeilla, koska edellinen voide on kohta lopuillaan :)

    VastaaPoista
  4. Mä oon kanssa käyttänyt tuota kirkastavaa ja oli tosi hyvä :). Kohta tulee 30 täyteen niin sitten voisin harkita tuon toisenkin testaamista :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun alle 30-vuotiaana entisessä työpaikassa työkaverin kanssa haaveiltiin et kun sit yli kolmikymppisenä pääsee kaikkea ihanaa testaamaan.. Noh nyt kun miettii niin mielellään voisi vielä alle sen 30v olla xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat