sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Double Wear

*)mainoslinkki

Meikkivoide, jota olen jo pitkään halunnut kokeilla uudelleen:


* Estee Lauder Double Wear (ovh 44,90€/30ml)
on varmaankin yksi hehkutetuimmista peittävistä ja kestävistä meikkivoiteista. Tätä olen tosiaan kymmenisen vuotta sitten kokeillut, mutta tällöin pari muuta meikkivoidetta vei ehkä mielenkiintoni siinä määrin enemmän, että tämä ei jäänyt pidempi aikaisesti käyttööni. (Yksi näistä oli * Diorin Forever -meikkivoide, joka on testailujeni jälkeen muuttunut - tätä pitäisi ehdottomasti vielä joskus päästä kokeilemaan!)

Lähdin tämän meikkivoiteen kanssa riskillä liikenteeseen, koska en sävyä käynyt tsekkaamassa livenä vaan itselleni päätyi netin syövereistä sävy 1N2 ecru, joka on käsittääkseni yksi suosituimmista vaaleista sävyistä. Todennäköisesti 1C1 cool bone olisi ollut itselleni paras vaihtoehto, mutta en ole varma onko tätä Suomeen kuinka hyvin saatavissa - ei ainakaan tätä katsellessani ollut. Jännityksellä siis lähdettiin tsekkaamaan onko meikkivoide liian tumma tai kenties lämpöinen - vaikkakin sävyltään neutraali kuuluisikin olla.


Ennen sävyyn sen tarkemmin menemistä kannattaa huomioida se, että tämä meikkivoide tulee ilman annostelijaa - pumppuja on erikseen ainakin joissakin paikoissa myytävänä, tosin annostelu toki onnistuu ilman pumppuakin.


Käteen testattuna sävy vaikutti minun silmääni ehkä juurikin pelkäämältäni eli liian tummalta ja lämpimältä, mutta iholle levitettäessä se ei onneksi sitä ollut. Minulta löytyy onneksi kyllä meikkivoiden sävyn vaalentamiseen tarkoitettu tuote, jonka avulla tummuusastetta saa vaaleammaksi tarvittaessa.

Itse tykkään levittää meikkivoiteet meikkimunan avulla, tällöin peittävyysastetta on myös mielestäni helpompi säädellä. Tällä saa erittäin peittävän lopputuloksen halutessaan, mutta toisaalta onnistuin saamaan myös itselleni mieluisen lopputuloksen ihan arkipäiväiseen käyttöönkin. Tämän kanssa on se hyvä ettei välttämättä edes erillistä peitevoidetta tarvitse, koska omiin ihovirheisiini tällä saa peittoa yksistäänkin jo tarpeeksi.

En lainkaan hehkutusta ihmettele tämän meikkivoiteen kohdalla ja jätän tämän itselleni käyttöön niihin hetkiin kun kaipaan pysyvää ja/tai peittävää lopputulosta. Jos pohdit itse tätä meikkivoidetta niin suosittelen käymään livenä testaamassa oikean sävyn, sokkona netistä tilatessa on aina iso riski - vaikka itse tätä usein harrastankin :D


Mikä on sinun juhlameikkisi must-have-tuote?

8 kommenttia:

  1. Tutun oloinen meikkivoide. Ihan kun olisi joskus tuommoista ollut mullakin. Kun vielä meikkailin.
    Mua harmittaa aina, varsinkin sasipurkeissa se, että tuota ei saa ihan kokonaan koskaan käytettyä, vaan sitä jaa purkin reunoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, niitä ei pysty halkaisemaankaan kuten monet muoviset tuubit etc.

      Poista
  2. Mä olin niin harmissani, kun tämä meikkivoide ei mun iholle sopinut lainkaan :(. Kiva kun sulla toimii paremmin!

    VastaaPoista
  3. Mä en ole eläessäni tehnyt juhlameikkiä. :D Sama on arjet ja juhlat, sitten kun oli esim. meikkaajan tekemä häämeikki oli pakko korjailla itse kun en tykännyt. :D

    VastaaPoista
  4. Minen oo vieläkään tätä testannu, vaikka avaamaton pullo on laatikossa. Aina on tullut jotakin mielenkiintoisempaa eteen - mutta ehkä se olisi viimein aika :D Mun HQ on nykyään Shiseidon Self Refreshning -meikkivoide <3

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat