lauantai 15. helmikuuta 2020

Taidonnäyte

Tänään esittelyssä olevan kirjan lukemista olen hieman jo odotellutkin, tämän tapahtumiin on nimittäin muutamassa muussa viitattu:


Tess Gerritsenin Taidonnäyte (The Apprentice) on julkaistu vuonna 2002 ja on jatkoa kirjalle Kirurgi. Suosittelen ehdottomasti lukemaan ennen tätä tuon, koska tässä on henkilöhahmojen lisäksi paljon viittauksia tuon kirjan tapahtumiin.


Kirja kuuluu Rizzoli&Isles-sarjaan, tässä seurataan Rizzolia niin työn kuin yksityiselämänkin puolella, Isles on enemmänkin vain sivuhenkilönä mukana. Olen itse lukenut useammankin tämän jälkeen ilmestyneen kirjan ja olikin mielenkiintoista päästä vihdoinkin niiden tarinoiden ääreen, mitä muissa paljon toistellaan.


Jos et pidä jännityksestä ja murhista kirjoissa niin tämä ei missään nimessä ole sinua varten, mikäli nämä genret taas kiehtovat niin suosittelen ehdottomasti kirjaa sinulle. Rizzoli&Isles -kirjat ovat ehdottomasti minulle niitä suosikkeja Gerritsenin kirjoista eikä tätäkään olisi tohtinut päästää käsistään ennenkuin kirja oli luettu kannesta kanteen.


Kuinka nopeasti sinä yleensä luet kirjat?

8 kommenttia:

 1. Selvästi tykkäät näistä ns. mysteerikirjoista? :) Lukeminen on ihan parasta kyllä. Kun löytää ihanan kirjan, sitä voi viikonloppuna unohtua sen pariin koko päiväksi, jos ei ole mitään sovittuna :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kun pidät tämän tyyppisistä kirjoista, minusta ne ovat myös historiallisista kirjoista seuraavia, joita tykkään lukea.

  VastaaPoista
 3. Riippuu vähän kirjasta ja missä olen :D. Lomamatkoilla hyvä kirja saattaa siinä rantatuolissa istuen mennä ihan päivässä. Nyt taas vauvan kanssa kotona niin lukeminen on aika hidasta.

  VastaaPoista
 4. Olen enemmän Christien tyyppisten dekkareiden ystävä 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox helmikuu

*)mainoslinkki 3kk-tilaukseni viimeinen boksi on saapunut, joten tältä erää tästä starttaa viimeinen * Glossybox -esittely: Hel...

Luetuimmat