maanantai 27. tammikuuta 2020

Vita C Bright

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tämän päivän tehokaksikko sisältää liudan vitamiineja lupaa mm. kirkastaa ihoa:


Coxir Vita C Bright -linjan * kasvovoide (ovh 19,90€/50ml) sisältää mm. A-, B-, C- ja E-vitamiineja ja kirkastamisen lisäksi se lupaa vahvistaa ihoa. Saman linjan * silmänympärysvoide (ovh 18,90€/30ml) sisältää mm. C-, B3- ja E-vitamiineja. Se lupaa kirkkauden lisäksi suojata herkkää silmänympärysihoa.


Silmänympärysvoiteet harvemmin keikauttavat lattiaa alta ja tätäkin tituleeraisin oikein toimivaksi silmänympärysvoiteeksi. Olen käyttänyt tätä niin meikin alla aamuisin kuin iltaisin yötä vasten eli imeytyy ihoon loistavaksi sopien päiväkäyttöön, mutta toisaalta ravitsee ihoa riittävästi riittääkseen myös yökäyttöön - itse tosiaan yleensä ottaen rakastan oikein ravitsevia koostumuksia iltaisin.

Kasvovoiteissa sen sijaan tulee esiin paremmin erot. Tätä olen tykännyt käyttää erityisesti aamuisin meikin alla, näin talviaikaan koostumus on aavistuksen liian kevyttä minun makuuni yökäyttöön vaikkakin uskoisin siihen olevan aivan riittävä varsinkin jos tarvittaessa toisi extraravitsevuutta esim. kasvoöljystä. (Minulla on kuitenkin toinen aasialainen ihastuttavan kermainen kasvovoide tällä hetkellä käytössä, jonka vuoksi en tätä yökäyttöön ole itselläni edes yrittänyt soveltaa.)


Aasialainen kosmetiikka kaiken kaikkiaan harvoin tuottaa pettymystä (meikinpoistoöljyt ehkä ainoastaan tähän mennessä olleet aavistuksen liian juoksevia omaan makuuni) eikä sitä tee tämäkään kaksikko. Kaiken kaikkiaan sanoisin näissä olevan erinomainen hinta-laatu -suhde!


Mikä on sinun viimeisin kosmetiikkaihastus ja/tai -pettymys?

10 kommenttia:

 1. Nää kuulostaa hyviltä! Mä oon testannut Coxirilta vaan sitä Ultra Hyaluronic -sarjaa ja täysin ihastunut niihin tuotteisiin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaikuttaa myös mielenkiintoiselta, pitää joskus testailla :)

   Poista
 2. En olekaan ennen kuullut tällaisista tuotteista, vaikuttavat kiinnostavilta! Oma kosmetiikkaihastukseni on ollut Mádaran Sos-seerumi :)

  https://www.lily.fi/blogit/noranatalie

  VastaaPoista
 3. Ostettiin Wieliczkan kaivoksilta selliasta suola kuorinta-ainetta ja on niin ihanaa <3

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisen kuuloinen sarja. Kun käytän nykyiset loppuun, aion tilata Beautyko:lta jotain ihanaa. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla sun ajatuksia näistä, mulla odottaa sama sarja testausta laatikossa 😊.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat