lauantai 29. helmikuuta 2020

Katoaminen

*)mainoslinkki

Tänään vuorossa panttivankidraamaa:


* Tess Gerritsen Katoaminen (Vanish) on vuodelta 2005 ja kuuluu Rizzoli&Isles-kirjojen joukkoon. Kirjassa Rizzoli joutuu ollessaan viimeisillään raskaana erittäin kiperään tilanteeseen ja Isles tekee uskomattoman kauhistuttavan löydön työpaikaltaan.


Täytyy myöntää, että tämä kirja ei jotenkaan alussa saanut minua otteeseensa ja luinkin tätä useamman päivän aikana (usein kun näiden kirjojen kanssa tulee se pakkolukeaheti-fiilis). Kuitenkin mitä pidemmälle kirja etene, sitä vähemmän kirjaa teki mieli laskea käsistään. Loistava kirja, joka pääsi itseni hieman yllättämäänkin.


Muistatko sinä kirjan, jonka kanssa sinulla olisi käynyt samoin eli alussa meinaisit melkein lopettaa kesken, mutta lopussa et haluaisi päästää kirjaa käsistäsi? :D

8 kommenttia:

  1. Ei kyllä sellaista kirjaa ole tullut vastaan...En ainakaan muista.

    VastaaPoista
  2. Hmm, ei kyllä tule mieleen. Lähinnä käynyt sitten niin, että kirja on vaan jäänyt kokonaan kesken :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä kieltämättä muutamia kertoja itselläkin käynyt :D

      Poista
  3. Melkein mulla on niinpäin, että tuskailen kirjan kanssa ja jälkikäteen mietin, että miksi tuhlaisn aikaani huonoon kirjaan :)
    Johanna

    VastaaPoista
  4. Olen todella huono lukemaan kirjoja, etten oikeen osaa sanoa. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat