keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Luonnonkosmetiikkapäivät

Blogiyhteistyö
*)mainoslinkki


Oletteko huomanneet, että * House of Organicilla on juuri startannut Luonnonkosmetiikkapäivät mahtavien tarjousten kera? Luonnonkosmetiikkapäivät ovat 26.2.-1.3. ja sisältävät huikean kattauksen tarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Koodilla YHDISTÄ saat tilauksista toimituskulut pois ja kaikki tekemäsi tilauksesi niputetaan yhteen, pakettien pakkaaminen aloitetaan maanantaina 2.3.

Täältä löydät * keskiviikon tarjoukset ja näistä halusin nostaa teille esille muutaman minua erityisesti kiinnostavan:



Näistä itse nostaisin esille sekalaisen kuusikon itselleni mielenkiintoisista tuotteista:
* Naturativ Ecoampoule2 - Muistelen tästä joskus kehuja lukeneeni, mutta nyt täytyy sanoa etten ole lainkaan varma olenko sarjaa itse koskaan testannut.
* Patyka Intensive Moisturising Mask - Koska rakastan tehotuotteita ja Patyka on sarjana todella mielenkiintoinen.
* Luonkos Healing Facial Oil Cleansing Cake - Myös tuote, jota en ole testannut, mutta josta olen kehuja paljon kuullut. Kasvojen puhdistuksessa öljyistä en enää luovu, joten tämä voisi olla aikalailla täydellinen minulle.
* Hurraw Lime Lip Balm - Ehdotonta parhaimmistoa huulivoiteiden saralta! Näistä on monia tullut testattua, lime yksi ehdoton suosikkini!
* Flow Cosmetics Flowing Emotion Aromatherapy Butter Bar - Aivan uusi tuttavuus itselleni, mutta kuten olen tuonut esille niin olen aromaterapian ystävä! Näihin pitää ehdottomasti vielä joskus tutustua!
Organic Shop Ylang-Ylang&Neroli Body Mousse - Tätä kyseistä tuotetta en ole testannut, mutta sarjan muut testaamani tuotteet ovat olleet kerrassaan loistavia! Tiedä vaikka lähtisi itselläkin tilaukseen kunhan ensin vartalovoidejemmojani vilkaisen :D 


Aiotko sinä sinä hyödyntää näitä tarjouksia?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat