maanantai 17. syyskuuta 2018

Dermosil syksyn uutuudet + arvonta

Sain muutamia syysuutuuksia Dermosilin valikoimista itselleni testiin sekä teille ihastuttavan setin arvottavaksi - kannattaa nyt lukea koko teksti tarkasti, koska toinen näistä tänään esittelemistäni tulee löytymään myös arvontapalkinnosta - lopusta löytyy siis se lupailemani arvonta! ;)

/pr-näyte/


Vilautan tässä aluksi pari muutakin tuotetta, joista tulee myöhemmin juttua eli Sensitive-linjan seerumi sekä yövoide. Tänään käsittelemme tarkemmin kulmaväriä, joka sai uuden vaaleamman sävyn, sekä vaahtoavaa kangasnaamiota.


Dermosilin kulmaväri sai uuden vaaleamman kaverin ja näin ollen aiemmin markkinoilla ollut löytyy sävynä Medium ja tämä uudempi on Fair. Itsehän ihastuin tuohon alkuperäiseen kappaleeseen täysin ja totaalisesti!


Hintaahan tällä on vain 6,50€ ja kuten oikealla olevasta näette niin kovallakaan käytöllä tähän ei kovinkaan kummoista kulumaa saa aikaan eli tämä jos mikä on riittoisaa!

Yllätyin itse myös positiivisesti Fair-sävystä; kuten tuo tummempi kaveri niin myös tämä taitaa enemmän viileään (mikä on vain hyvä juttu kulmavärien kohdalla!) eikä ole loppujen lopuksi edes minun kulmiini liian vaalea!


Kuulin muuten äskettäin näppärän käyttövinkin varsinkin tälle tummemmalle sävylle; tämä toimii loistavasti myös silmien rajaukseen eli tuote on loppujen lopuksi melko monikäyttöinenkin. Tämä on tuote, jota suosittelen erittäin lämpimästi! <3

Entäpä sitten tämä uutuuksista ehkäpä se kaikista mielenkiintoisin:


on syväpuhdistava kevyesti ihoa kuoriva vaahtoava kangasnaamio.


Tämän kanssa vaahtoaminen aktivoidaan jo ennen kuin naamio otetaan pakkauksestaan pois (kevyesti tuotetta hieromalla sen ollessa pussissa), joten naamio vaahtoaa jo se kasvoille levitettäessä ja vaikutusaikana vaahtoa muodostuu vielä lisää. Vaahto on ihanan pehmeää ja siinä määrin napakkaa ettei tämä valu kasvoilta mihinkään. Vaikutusaikana tuntuu miellyttävää pientä "kutinaa" iholla vaahdon muodostuessa :D

Vaikutusaika tässä on lyhyt, 5-10 minuuttia, jonka jälkeen naamio otetaan pois kasvoilta, hierotaan vielä hieman kasvoille jäänyttä vaahtoa ja huuhdotaan kasvot puhtaiksi.


Olin tästä naamiosta ennakkoon todella innoissani eikä tämä todellakaan aiheuttanut pettymystä! Arvasittekin ehkä, että tämä on tosiaan se tuote, joka arvontapaketista löytyy - ja peräti tuplana, joten saat hemmotella itseäsi kaksi kertaa tai yllättää ystävän iloisesti!

Mitä arvottavana on ja kuinka arvontaan pääsee osallistumaan:


- Kupliva kangasnaamio tuplana
- Kuorintasukat (nämä halusin myös settiin ehdottomasti mukaan, koska olen tuotteeseen ollut erittäin tyytyväinen ja itselläni onkin aina näin syksyisin kuorintahoito jaloille paikallaan!)
- Elvyttävä hiusnaamio (kuuluu myös uutuuksiin, joita en ole ehtinyt testata, mutta tämäkin on ehdottomasti hankintalistalla!)
- Vitamin E Suihkuvoide ja Ihonhoitovoide (tässä linjassa on ihana (mieto) tuoksu ja aivan supersuloiset pakkaukset!)

Koska kustannan itse toimituskulut niin tälläkin kertaa arvonta on avoinna vain seuraajilleni, ylimääräisen arvan saat mikäli seuraat Dermoshopia (Facebook ja/tai Instagram). Osallistuaksesi kerro mikä on lempparituotteesi Dermosilin valikoimista tai mitä haluaisit sieltä ehdottomasti testata, ilmoita myös mitä kautta minua seuraat (Blogger/Bloglovin) sekä mahdollinen lisäarpa. Voit osallistua arvontoihin myös minun Facebook- ja/tai Instagram-sivuilla.

Sähköpostiosoitetta en pysty kyselemään, joten pysy kuulolla, että saan tavoitettua sinut 48h kuluessa voittajan julkistamisesta (julkistan voittajan kaikissa kanavissa ja mikäli mahdollista niin otan sinuun suoraan yhteyden). Postitan palkinnon vain Suomeen. Alaikäiset: muistakaa huoltajan lupa arvontaan osallistumiseksi!

Arvonta päättyy sunnuntaina 23.9.2018 klo 23:59.

Onnea kaikille arvontaan tasapuolisesti! <3

39 kommenttia:

  1. Jalkavoiteet ovat omia suosikkejani. Aivan ylivoimaisen hyviä<3
    Seuraan Bloglovinin kautta ja Dermosilia myös, eli kahdella arvalla mukana:)

    VastaaPoista
  2. Oma lempparini on Dermosilin trio kulmaväri :)
    2 arvalla mukana, Facessa seurailen Dermosiliä :)
    laurasblogi(a)outlook.com

    VastaaPoista
  3. Vitamin E puhdistusvaahto on ihan lempparini. Tuota ihonhoitovoidetta olisi myös kiva kokeilla. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  4. Jalka- ja käsivoiteet ovat minulla jatkuvasti käytössä. Myös puhdistusvoidetta olen myös käyttänyt. Kahdella arvalla mukana.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Aloe geeli on suosikkini, mutta tuota kangasnaamiota tahdon kyllä testata :)
    Luen bloglovinin kautta ja olen mukana kahdella arvalla.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. https://www.dermosil.fi/fi/products/3829-age-defence-elixir; tämän tuotteen haluaisin kokeiluun:) seutaan sivujasi bloglovin ja fb; elikkä 2 arvalla /kiva arvonta, nyt pääsisi hemmottelemaan ihoa<3
    sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Olen käyttänyt lähinnä Dermosilin pesunesteitä, tuo kulmavari onkin kiinnostava. Yhdellä arvalla mukana
    seppa.paivi63@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kulmaväri on Dermosililta suosikkini :) Testiin haluaisin ehdottomasti Detox Bubble Sheet Maskin. Seuraan Dermosilia Fb:ssa ja Instassa.

    VastaaPoista
  9. Dermosililtä on monta suosikkia, erityisesti voiteet ja saippuat Tuo vaahtoava naamio ja kuorintasukat olisi kiva testata. Seuraan instassa (@ttidl) ja fb:ssä :)

    VastaaPoista
  10. Seuraan sinua fb ja insta (sekä olen lukijana bloggerin kautta), dermosilia fb ja instan kautta. Eli 2 arpaa? Haluaisin ehdottomasti testata tuota tuota mainostamaasi kasvonaamiota. Dermosilin tuotteet on ihania ja niitä kotoa löytyykin.

    Jonnarawr (@) hotmail.fi

    VastaaPoista
  11. Lemppari on meikinkiinnityssuihke. Muutenkin kivoja tuotteita.

    VastaaPoista
  12. Kahdella arvalla mukana. Mulla on vakikäytössä Dermosilin hiuspuuteri, siitä olen tykännyt kovin. Kokeilla haluisin tuota kuplivaa naamiota ja muutkin palkintotuotteet kuulostavat mielenkiintoisilta ^_^ kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Uusi suosikkini tai suosikit ovat, vaaleille hiuksille tarkoitetut silver sarja. Eli hopeashampoo, hoitoaine ja hopeasuihke. Dermon tuotteet ovat hyviä ja paljon niitä onkin tullut käytettyä, sekä on käytössä juuri nyt. :)
    3 arvalla mukana.

    VastaaPoista
  14. Käsivoide on käytössäni koko ajan ja toimiva tuote.
    Bloggerin, instan ja fb:n kautta seurailen eli kahdella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  15. vitamin E puhdistusvaahto kuulostaa mielenkiintoiselta.monta muutakin kivaa tuotetta. Hissu hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Vitamin E-puhdistusvaahto on suosikkini! Seuraan bloglovinin kautta :)

    Kahdella arvalla mukana, seuraan dermoshopia Facebookissa :)

    VastaaPoista
  17. Seuraan bloggerin kautta :)
    Lisäarpa löytyy.

    En oo testannut itseasias yhtäkään Dermosilin tuotetta mutta kuorintasukat kuulostaa hyviltä ja tarpeellisilta :D Samoten tuo vaahtoava naamio taitaa olla muodissa tällä hetkellä, haluisin testata.

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Bloggerin kautta seuraan blogiasi ja Dermosiliä myös FBssa ja instassa. Kahdella mukana siis ja suosikkini on käsivoide. Kerran olen kokeillut noita kuorintasukkia ja aivan ihanat nekin, olisi huippua voittaa.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Vitamin E-sarjan tuotteet on hyviä, silloin joskus kauan sitten kun olen Dermolta jotain tilannut.
    Kahdella mukana. Luen bloggerin kautta ja seuraan Dermoshopia fb:ssä ja instassa.

    VastaaPoista
  20. Mun kestosuosikki Dermosililta on niiden sheivausgeeli, mieskin käyttää sitä parranajoon. :)
    Kahdella arvalla mukana. Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta ja Dermosilia fb:ssä.

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukana (seuraan bloglovinin kautta blogiasi ja Instagramissa Dermosiliä).
    Mulla on jo toinen pullo käytössä tuota e-vitamiinisarjan kasvovettä. Extra- sarjan kasvovoide on ollut aivan mahtavaa kamaa mun atooppiselle iholleni ja kuorintasukistakin olen tykännyt.

    -Tiltu

    VastaaPoista
  22. Tuo elvyttävä hiusnaamio olisi omiaan hoitamaan blondattuja hiuksiani.
    Seuraan bloggerin kautta. Seuraan Dermoshopia instassa.
    sairanen.hanna@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kuorintasukkia haluaisin kokeilla!
    Bloggerin kautta seuraan, yhdellä mukana.
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Tuo kulmaväri on myös oma ihan lemppari tuote, enkä ole varmaan vuoden käytöllä saanut siihen mitään kuoppaa aikaiseksi - kestää varmaan pidempään kuin tuote säilyy hyvänä, on niin riittoisaa! Pitääkin testata myös silmien rajaukseen :-) Seuraan myös Dermoshopia Facebookissa. ansode(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. En ole muistaakseni ikinä kokeillut Dermosilin tuotteita. Kuorintasukat herättivät kiinnostuksen, niitä olisi kiva kokeilla nyt kun talvi on tulossa.
    Seuraan blogiasi Bloggerin kautta ja Dermosiliä fb:ssä eli 2 arpaa.
    yuenkynnet(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  26. Minun suosikkituotteeni on ehdottomasti Dermosilin versio 38° mascarasta. Minulla normaalista vedenkestävätkin ripsivärit meinaavat lähteä leviämään. Tuossa tuotteessa on ihanaa sen edullisuus ja se, ettei sitä tarvitse kuitenkaan nyhtää irti vaan se lähtee helposti haalealla vedellä. Minusta olisi kiva kokeilla Dermosilin eri seerumeita ja puhdistusöljyä.

    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  27. 2 arvalla ja Dermosilin suosikki ?Hmm,mikäköhän se olisi?En tiedä,toivon ainakin,että jos Dermosililtä tulee joulukalenteri tänäkin vuonna niin siinä ei olisi niin paljon kynsiin liittyviä tuotteita.Uutuuksista tuo suihkuvoide kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

    VastaaPoista
  28. Mulla on lempituotteita Dermosilin kasvojen kuorintavoide ja käsivoide. Se vaaleanpunainen deodorantti on myös käytössä. 3rikatms(at)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Kulmaväri on lemppari :) Kuorintasukat kuulostavat kivoilta
    2 arvalla mukana
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Tuo Sensitive seerumi ja kangasnaamio kuullostaisivat hyvältä. Komentavat minua näin nelikymppisenä että pitäisi muutakin käyttää kuin perusvoidetta ja kasvovettä ettei kurtistu. Tosin taas eilen pyydettiin Prisman kassalla henkkareita eli hyvin se perusvoidekin on toiminut 😁😁

    VastaaPoista
  31. Sensitive seerumi voisi olla hyväksi iholleni, joten se on valintani :) Mukana kaikilla arvoilla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Karbamidijalkavvoide oli ainakin ennen ihan parhautta, en nyt aikoihin oe dermolta mitään tilaillut, ja nyt tuli sellainen olo josko pitäisi :D Kulmaväriä täytyisi päästä kokeilemaan, todella hyvänsävyinen

    VastaaPoista
  33. Uusi lukija mukana yhdellä arvalla ihanassa arvonnassa :) Meillä löyty yhteinen suokkaripari Dermosililta:kuorimasukat ja kulmakarvaväri. En oo parempia löytänyt enkä kyllä enää etsikkään, nuo ovat niin loistavia <3 tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Ai niin, seuraan sua Bloglovinin kautta :)

    VastaaPoista
  35. Haluaisin testata Dermosilin omenantuoksuisia tuotteita ja uutta Hand Treatment -voidetta :)
    Kahdella arvalla mukana, seuraan blogiasi Bloggerin kautta ja Dermoshopia seuraan sekä Facebookin että Instagramin kautta.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kuorintasukat on ihan mahtava keksintö, niitä tulee käytettyä muutaman kerran vuodessa. Sekä lakritsin tuoksuinen käsivoide helpottaa karkinhimoa. ��
    Seuraan Bloggerin kautta blogia ja Dermoshopia seuraan instassa ja facessa eli 3 arpaa. ��

    VastaaPoista
  37. Käytän dermosilin tuotteita päivittäin.Yksi suosikki on arganöljy hiusnaamio.Seuraan bloggerin kautta blogia ja dermosilia facebookissa.

    VastaaPoista
  38. Suosikki tuotteeni on Saga keittiösaippua! Seuraan bloglovinin kautta ja dermoshopia instassa :) Eli tulkeekos siitä nyt sitten kolme arpaa :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Seuraan sinua bloggerin kautta, lisäksi seuraan dermosiliä facebookissa.
    Kuorintasukkia olen aina halunnut kokeilla.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat