sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Rose Heaven

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Sain * Bearelilta testiin ihanan kolmikon The Skin Housen valikoimista:


* Rose Heaven Toner (ovh 24,90€/130ml)
* Rose Heaven Serum (ovh 29,90€/50ml)
 * Rose Heaven Cream (ovh 29,90€/50ml)

Linja on kokonaisuudessaan kaikille ihotyypeille sopiva, suojaava ja kirkastava. Tuotteissa on kevyt parfyyminen tuoksu.

Toner on aasialaiseen tapaan ihonhoidon ensimmäinen vaihe eli ei ole osa puhdistusta. Koostumukseltaan tämä on geelimäistä ja olenkin tykännyt levittää tämän puhtaalle iholle käsin aamuin-illoin. Olen uskaltautunut levittämään tätä myös silmänympärysiholle sekä jopa liikkuvalle luomelle - ei ole aiheuttanut silmien kirvelyä, turvotusta etc.


Seerumi on hieman kasvovettä tuhdimpi, mutta kuitenkin koostumukseltaan kevyen geelimäinen. On riittänyt omalla ihollani loistavasti ainakin tuon kasvoveden päällä käytettynä kosteuttamaan ihoa. Myös tämä on ollut itselläni käytössä aamuin-illoin.

Sitten päästään viimeiseen tuotteeseen, jonka voisin sanoa ihastuttaneen jopa enemmän kuin tämän kaksikon. Tämä on koostumukseltaan erittäin tuhtia eli olen käyttänyt tätä itse yöksi, vaikkakin talvipakkasilla soveltuisi varmasti omallakin iholla myös meikin alla käytettäväksi. Koostumuksestaan huolimatta ei jää iholla tuntumaan mitenkään rasvaisena kerroksena vaan imeytyy ihoon hyvin. Olenkin jopa ajoittain käyttänyt tämän kolmikon päälle öisin vielä kasvoöljyä eikä tälläkään kombinaatiolla lopputulos ole omaan makuuni ollut lainkaan liian rasvainen.


Aivan ihana nelikko, jota suosittelen varsinkin kaikille hieman jo ikääntyvämmän ihon omistaville. Pakkohan se on myöntää, että kun 35+ on mittarissa niin iho ei enää ole sama kuin kymmenen vuotta sitten o.O


Mikä on sinun viimeisin kosmetiikkaihastuksesi?

9 kommenttia:

  1. Kyllä se on BTB13 herkän ihon seerumi, ihan paras. <3

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa kivalta sarjalta, Skin House on mulle vielä vieraampi sarja.

    VastaaPoista
  3. Mulla ei taida tällä hetkellä olla mitään omaa ihastusta. Tai edes sitä viimeistä...

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoinen tuotesarja ja minulle ihan uusi merkki :)

    VastaaPoista
  5. Vaikuttaa mielenkiintoiselle! Tuosta ruususta en ole ihan varma miten se omalle iholle istuu - onko tuoksu voimakas ruusu?

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole voimakas, en ole varma tunnistanko tästä itse edes ruusuntuoksua :D Tuoksu on miellyttävä ja kevyt :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat