maanantai 27. toukokuuta 2019

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-paketin mukana itselleni saapui.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


on siis tosiaan puuterimainen pohjustusvoide, joka häivyttää ihon epätasaisuuksia ja juonteita antaen samalla tasaisen pohjan meikille. Tuotetta voi käyttää niin meikkivoiteen alla kuin sen päälläkin viimeistelevänä tuotteena.


Tuote näyttää todella vaalealta, mutta ainakaan omalle iholleni se ei sävyä antanut - itse tosin olen niin kalpea, että sävynsäkin puolesta olisi ollut minulle passeli :D Toimii loistavasti mineraalimeikkipohjan alla - itselläni ainakin joskus sen kanssa sellaisia ongelmia ettei pohja levity kunnolla minkä vuoksi käytän mielelläni juurikin puuterimaista primeria tasoittamaan ihoa ennen varsinaisen pohjan levitystä. Toimii myös yllättävän hyvin voidemaisen meikkipohjan kanssa vaikkakin suosin ehkä itse mieluummin voidemaisen alla jatkossakin voidemaista primeria.


Oletko sinä testaillut koskaan puuterimaisia primereita?

12 kommenttia:

 1. Täähän on kiinnostava. En ole testannnut mitään puuterimaista pohjustajaa mutta olis kiva kokeilla:)

  VastaaPoista
 2. Voisin kokeilla tota vaikka heti valmistujaisjuhliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin muuten, että tämäkinhän on tällä hetkellä -20% tarjouksessa ;)

   Poista
 3. En ole kokeillut. Olen käyttänyt vain voidemaisia sekä suihkutettavia primereitä :)

  VastaaPoista
 4. Mun täytyy tunnustaa että törmään täällä sun blogissa jatkuvasti tuotteisiin joita en edes tiennyt olevan olemassa 😅🙊

  VastaaPoista
 5. Mulla on käytössä Goshin irtopuuteri, joka on tarkoitettu pohjustukseen ja viimeistelyyn. Mutta pakko myöntää, etten ole edes tohtinut kokeilla sitä pohjustuksessa, kun en yleensä kuitenkin käytän voidemaista meikkipohjaa :)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen tuttavuus! En ole puuterimaista primeria testannut, mutta voisi hyvin toimia omalle iholle :)

  VastaaPoista
 7. En ole testannut, enkä itseasiassa edes ole kuullut puuterimaisesta primeristä. :D Sen olen kyllä tiennyt, että kasvot voi eka puuteroida ja sitten vasta päälle levittää meikkivoiteen, tämän perustuu ilmeisesti aikalailla samaan periaatteeseen.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

MADARA -40%

saatu ilmaistuote *)mainoslinkki Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaa...

Luetuimmat