sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Kovaa kollageenia

En nyt ole varma, että onkohan tämäkin joskus tullut Bette Boxin mukana vai mistä tämä kaappiini on ilmaantunut. Joka tapauksessa on siellä jokusen tovin ehtinyt olla ennenkuin vihdoin korkkasin käyttööni.

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Helein Collagen Strong (ovh n. 19€/90tbl)
on kollageenia ja C-vitamiinia sisältävä kauneusravintolisä. Iän myötähän meillä kaikilla kollageenin tuotanto vähenee ja sitä on vaikea kompensoida ruokavaliolla. Kollageeni on se aina, joka antaa iholle sen nuorekkuuden ja kiinteyden.

Kyseistä ravintolisää käytetään kolme tablettia päivässä eli purkissa on noin kuukauden annos ja ihon uusiutumissyklihän kestää noin kuukauden, joten yhden purkillisen perusteella ei vielä kovin kummoisia muutoksia pysty näkemäänkään.


Minulla on kuitenkin sellainen käsitys, että näistä voisi oikeasti hyötyä olla - en tosin nyt ole varma onko tästä aivan faktuaalista tutkimustulosta olemassa? Ennaltaehkäisy toki myös on se paras hoitokeino eli näitä kannattaisi aikalailla viimeistäänkin tässä minun iässäni alkaa nappailla, että ihossa kiinteys ja elastisuus pysyisivät jatkossakin.


Onko sinulla kokemuksia kollageeniravintolisistä ja/tai uskotko niiden tehoon?

11 kommenttia:

 1. Mä olen käyttänyt jo vuosia, ihan pieniä pätkiä ollut ilman. Käytän lähinnä nestemäisiä tai jauhetta. Pitää ihon kimmoisampana ja kosteutettuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla jotain suosikkia vai käytätkö sekaisin eri merkkien tuotteita? :)

   Poista
 2. Olen itse käyttänyt kollageenia tablettina nyt reilu pari kuukautta. Ihossa en äkkiseltään osaa sanoa muutoksia (tai ehkä hienoisia). Isoin hyöty, mitä lähdin tavoittelemaankin, on nimenomaan tullut niveliin. Nivelet eivät ole enää reuman takia niin kipeitä. Ja oli lumevaikutus tai ei, tärkeintä on, että luulen auttavan. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 3. Kiinnostava tuote, käytän erilaisia kollageenivoiteita. Voisin ottaa kyllä tälläisenkin käyttöön! :)

  VastaaPoista
 4. En ole käyttänyt enkä muutenkaan perehtynyt aiheeseen. Pitäisi tutustua asiaan. Nyt syön rautaa, d-vitamiinia ja jotain kasvissyöjille suunnattua valmistetta.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoista! Olen kuullut kollageenikapseleista, mutten ole vielä testannut. Käytän voiteita ja juon kollageenijuomia kuuriluonteisesti. Tätäkin voisi todellakin kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Mun on monesti pitänyt testata, ja nyt tän postauksen jälkeen taidan oikeasti hankkia testaukseen :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat