torstai 16. toukokuuta 2019

Bette Box Toukokuu

Sain Bette Boxin pari päivää sitten käsiini (sivusilmällä huomasin, että osalle tämä oli toimitettu jo viime viikolla ja Postin seurannan perusteella oma pakettini on reissannut kertaalleen ylimääräistä Kuopiossakin mistä johtuen varmaan oman boxini saapuminen hieman myöhästyi - tästä huolimatta pystyin pysymään sisällöstä spoilaantumatta!!), mutta postaus jäi tänne asti mm. koska eilen oli kehukeskiviikko eikä sitä nyt tietenkään voinut siirtää :D

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Toukokuun boxi kehoittaa luomaan itse oman auringonpaisteensa - ja näinhän se on, että sisäinen hehku vie jo pitkälle. <3


Ensisilmäys ei aiheuttanut riemunkiljahduksia, mutta kun tarkemmin sisältöä vilkuili..


Aloitetaan jälleen esittelykortin mukaisesti:


"Silkkimäinen puuteri, joka antaa ihollesi luonnollisen lopputuloksen.."
Itselleni tämä tuli sävyssä D-0005, en oikein tiedä kuinka sävyt sarjassa kulkevat, koska puuteri vaikuttaisi sävyltään varsin vaalealta.. Hätkähdyttävän voimakas tuoksu tämän kohdalla on mainittava - uskoisin varsin nopeasti häviävän levityksen yhteydessä eikä itseäni (ehkä) häiritse, mutta tuoksuherkille tämä tuote ei missään nimessä sovi.


Trind Nail Balsam (ovh 13,90€/9ml, boxissa 4ml koko)
"Trind Nail Balsam -kynsibalsami on ainutlaatuinen, vesipohjainen hoitotuote kynsien ravitsemiseen. Kynsibalsami palauttaa kynsien luonnollisen kosteustasapainon. Tuote on suunniteltu erityisesti kuiville, hauraille ja katkeileville kynsille."
Tuttu tuote, joka on ehdottomasti tarpeen - kun vain muistaisi käyttää!


Cailap kulma-/rajaussivellin (ovh 7,90€)
Tämän tilalla on ollut jaossa myös muita Cailapin siveltimiä eli olet voinut tämän asemasta saada häivytys-, luomiväri-, huulipuna tai rajaussiveltimen (hinnat vaihtelevat n. 6,90-8,90€). Itselleni nämä siveltimet ovatkin entuudestaan tuttuja ja hyväksi todettuja - katsotaan pidänkö tämän tuplakappaleen vai annanko eteenpäin.


RFSU Intim Easy Shave Gel (ovh 5,90€/150ml, boxissa 40ml koko)
"RFSU Intim Easy Shave Gel -geeli vähentää intiimialueen ärsytystä sheivauksen aikana."
Myös tämä on tuttu tuote ja taitaa vastaava jostain laatikosta löytyäkin. Paljastus: en pysty bikinialuetta (saati muuta intiimialuetta) sheivaamaan sitä seuraavan ihoärsytyksen (mikä johtunee sisäänkasvavista karvoista..) vuoksi enkä siihen ole mitään apua löytänyt - myöskään RFSU-tuotteista. Jos sinulla on sama ongelma niin kannattaa muistaa, että tämän voi toki muuallakin kuin intiimialueella käyttää!


Ziaja Kashmir -vartalovoide (ovh 8,90€/400ml, boxissa 50ml koko)
" Ziaja Kashmir Vartalovoide on välittömästi ihoa kosteuttava vartalovoide, joka sopii myös herkälle ihoa. Tuote palauttaa ihon kosteuspitoisuuden ja tekee ihosta kimmoisan ja joustavan. Kosteutus kestää iholla koko päivän, eikä sinun tarvitse huolehtia kiristelevästä ihosta! Tehoraaka-aineena toimii kashmir-proteiini, joka on tasoittava ja pehmentävä raaka-aine. Se suojaa ihon hydrolipidikalvoa. Kevyt tuoksu."
Koostumus vaikuttaa kevyeltä ja tekee ihon silkkiseksi. Tuoksua en kylläkään itse kevyeksi kuvailisi, minun nenääni (/minun ihollani) ehkä jopa aavistuksen maskuliininen! Saattanee siirtyä eteenpäin.


SerumMASQ+ kangasnaamio (ovh 3,90€)
Boxeissa on ollut mukana Relax, Glow tai Upload, joista itselleni tuli jälkimmäinen. Kangasnaamioita minulle on kertynyt melkoinen kasa, mutta varsinkin kesäkuumalla ne ovat aivan mielettömän ihanaa hemmottelua!


Lisäksi mukana oli näytteet: Ultrasun Face SPF30 (joka oli korttiin kirjattuna yhtenä tuotteena, mutta itse koen 7ml näytteet aina extroiksi..), Lanvin A Girl in Capri EdT -näyte (näitä on aina kiva saada, että pääsee hieman paremmin tuoksuun tutustumaan! Vaikuttaisi aikasta ihanalta tuoksulta nopealla testaamisella) sekä Nivea Oil in Lotion Coconut&Manoi Oil -vartaloemulsiosta pussinäytteet (nämä riittävät ehkä säärille xD).

Kokonaisuus oli ihan kiva. Täysikokoisia tuotteita oli kaksi, joista molemmat koen mielenkiintoisiksi (vaikka sivellin minulta jo löytyykin). Lisäksi mukana oli useampi tuttu tuote, mutta ainakin itselleni ne sattuivat olemaan mieluisia. Plussaa siitä, että vaihtoehtoiset tuotteet olivat varsin hyvin toisiaan vastaavia!


Minkälaisella variaatiolla sinulle saapui boxi?

12 kommenttia:

 1. Mulla oli eri sivellin mut muuten sama sisältö. Ei parhaita bokseja tänä vuonna vaikka mukana oli käyttökelpoisia tuotteita.

  VastaaPoista
 2. Bette boxin sisältöä olenkin bongaillut jo muutamasta blogista. Hyvä idea tuo kaunis kortti boxin päällimmäisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on niin kaunis, että voisi vaikka esille johonkin laittaa :)

   Poista
 3. Kangasnaamiot on ihania!!! Niitä tulee osteltua aika paljon heräteostoinakin. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 4. Ei paras boxi tänä vuonna, mutta kangasnaamio on aina kivaa sisältöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee varmasti viimeistään kesällä urakalla kulutettua :D

   Poista
 5. Näistö tuotteista minua ilahduttaisi eniten kangasnaamio ja tuo kynsibalsami.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa olenko muuten kynsibalsamia muistanut käyttää vaikka se tuossa nenän edessä onkin o.O

   Poista
 6. Mulla oli muuten melko sama boxi, mutta kangasnaamio puuttui. Pari hyvää vakkarituotetta tuli taas ja onneksi pystyin itsekin olemaan spoilaantumatta!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain huomasinkin, että se tuli pitkäaikaistilaajille - taisin sen jättää kortista lukematta o.O

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat