keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Kehukeskiviikko: Tuubitoleranssi

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Tuubitoleranssi-blogin Jusun:
"Tuubitoleranssi on kosmetiikkablogi, jossa testaillaan kosmetiikkaa ja pohdiskellaan kosmetiikan ainesosia miesnäkökulmasta. Toisinaan pyörähdetään terveellisen ruoan maailmassa mm. VHH-reseptien innoittamana. Tuubitoleranssi on suunnattu kaikille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta."

Muistan vielä hyvin sen kuinka Jusun blogiin törmäsin; hän nimittäin kävi kommentoimassa minulle ja pakkohan se oli kurkata kuka mies kommentoi kosmetiikka-aiheiseen blogiin (tällöin blogissani ei vielä paljoa muuta ollut..) - ja sille tielle sitten jäinkin :D Jusu kirjoittaa todella mukaansa tempaavasti ja asiantuntevasti niin kosmetiikasta kuin muustakin - esim. lomapostauksia lukiessa voi suorastaan tuntea paahteisen auringonpaisteen <3

Jusu löytyy Instagramista nimimerkillä @psylocce. Haastan Jusun mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Jusun blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

1 kommentti:

  1. Jusu on kiva tyyppi, mä taisin löytää hänen blogiinsa kun googletin jostain tuotteesta käyttökokemuksia :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat