keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Kehukeskiviikko: Nena Sofia's

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Nena Sofia's -blogin Nenan:
"Parikymppinen estenomiopiskelija, kynsifanaatikko ja oman elämänsä taivaanrannanmaalari kirjoittelee rakkaudestaan kaikkea kaunista kohtaan. Blogissa keskityn kosmetiikkaesittelyjen ja tuotevinkkien lisäksi jakamaan inspiraatiota kynsi- ja meikkijuttujen muodossa."

Nenan blogissa löytyy mm. upeita kynsiä sekä rohkeutta puhua myös konfliksialttiimmista aiheista kuten luonnonkosmetiikka vs. synteettinen :D
Livenä ei olla taidettu koskaan nähdä, mutta toivottavasti tähänkin joskus vielä mahdollisuus tulee :)

Nena löytyy Instagramista nimimerkillä @nenasofias. Haastan Nenan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Nenan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

2 kommenttia:

  1. Voi apua, mä olen ihan sanaton <3 kiitos tuhannesti kehuista, olipa mieletön alku päivälle lukea tällaista :')

    Tää haaste lähtee kyllä toteutukseen :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat