sunnuntai 12. toukokuuta 2019

BHA + Zinc

Erilaiset happohoidot ovat nyt todella IN ihonhoidossa ja kieltämättä kyllä näitä itsekin mielelläni testaan. Näiden kanssa kannattaa kyllä olla varovainen ja tarkastaa ettei rinnakkain käytä erilaisia happotuotteita sekä onko joiden suhteen tarvetta esim. huomioida tarkemmin ihonsuojausta.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Kicks Beauty 2% BHA + 1% Zinc Concentrate (ovh 29,90€/30ml)
lupaa puhdistaa ihohuokosia, silottaa sekä kirkastaa ihoa yön aikana.

Käyttö suositellaan iltaisin, koska kuorinta tekee ihon herkäksi UV-säteille. Tuote tulisi myös aamuisin muistaa pestä aina iholta pois. Tärkeää on muistaa myös tätä käytettäessä käyttää päivällä aurinkosuojavoidetta. Tuote voi aiheuttaa iholla kevyttä nipistelyä ja ihotyypistä riippuen tätä voi käyttää yksinään tai yhdistettynä yövoiteeseen.


Itse olen käyttänyt tätä yövoiteen alla ja, kuten harvat muutkaan vastaavanlaiset tuotteet, ei tämäkään omalla ihollani aiheuttanut minkäänlaisia nipistelytuntemuksia. En valitettavasti tullut ottaneeksi ennen- ja jälkeen-kuvia enkä tiedä saisinko edes kamerallani tarpeeksi tarkkoja aikaan, joten nyt joutuu sanomaan vain mutu-tuntumalta: ihohuokoset vaikuttaisivat puhdistuneen ja jopa pienentyneen (varmaankin johtuu nimenomaan tuosta puhdistumisestaan) eli iho näyttää kirkkaammammalta ja heleämmältä.

Oletko sinä käyttänyt happoa sisältäviä tuotteita?

10 kommenttia:

  1. Mä en oo oikeastaan vielä juurikaan tutustunut näihin happotuotteisiin tai vastaaviin, mutta vaikuttavat tosi kiinnostavilta. Kicksin ihonhoitotuotteet on myös vieraita, joten oli kiva lukea sun kokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokonaisuutena täytyy sanoa, että nämä ovat yllättäneet todella positiivisesti - kannattaa siis ehdottomasti joskus testailla! :)

      Poista
  2. En ole kokeillut happotuotteita, jotenkin ne tuntuu pelottavilta ja samalla kiinnostaa kovin :D

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista, enpä ole törmännyt tällaisiin happotuotteisiin ennen. Se kyllä kiinnostaa, että ihohuokoset pienenisivät :D

    VastaaPoista
  4. Vielä en ole itse uskaltanut kokeilla happotuotteita. Ihonhuokoseni eivät ole kovin suuria ja olen onnistunut pitämään ne puhtainakin. Kirkkautta ihooni voisin kaivata kyllä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan sieltä miedoimmasta päästä aloittaa ja jos iho on kovin herkkä niin kokeilla ensin vain pienelle alueelle :)

      Poista
  5. Happo itessää kuulostaa hirveeltä :D Itellä kokemusta kans tästä! Hyvä on!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat