torstai 9. toukokuuta 2019

Misoli

K-Beauty on edelleenkin kova sana ja Suomenkin markkinoille saadaan jatkuvasti uusia mielenkiintoisia sarjoja. Viimeisimpänä itse pääsin tutustumaan Misoliin, joka on erikoistunut Premium-laatuisiin hydrogeelisiin kasvo- ja silmänympärysnaamioihin.

/pr-näyte/


Saamani testisetti sisälsi neljä tuotetta:
Collagen Eye Patch -silmänympärysnaamiot (ovh 24,90€/60kpl)
Collagen Hydrogel Facemask (ovh 9,90€)
Gold Hydrogel Maskpack (ovh 9,90€)
Power Snail&Collagen Hydrogel Facemask (ovh 10,90€)

Kaikki naamiot lupaavat kosteuttaa, parantaa ihon joustavuutta sekä antaa tehokkaan lifting-efektin. Hydrogeelikoostumuksensa ansiosta naamiot mukautuvat ihoon täydellisesti.

Itse lasken myös hydrogeelinaamiot yhtälailla "kangasnaamioiden" kastiin vaikka koostumuksessa tosiaan eroa on, käyttö kuitenkin aivan vastaavanlainen. Näissä etuna se, että nämä ainakin omille kasvoilleni tosiaan mukautuvat todella hyvin - en tosin tätä ole kovinkaan monen kangasnaamionkaan kanssa ongelmaksi kokenut. Vaikutuksista en osaa oikein muihin ottaa kantaa kuin siihen, että iho tuntuu naamion käytön jälkeen kosteutetulta ja ihanan heleältä.


Myös hydrogeelisiä silmänympärysnaamioita olen aikaisemminkin testaillut ja pidän näissä juurikin siitä, että nämä mukautuvat loistavasti silmänalusille - kankaisissa joskus on ongelmaa saada ne asettumaan kunnolla.


P.s. Kaikki Misolin tuotteet ovat Stoorlassa 14.5.2019 saakka -10% tarjouksessa, joten jos nämä herättivät mielenkiinnon niin ehdottomasti kannattaa tarjous hyödyntää! ;)


Onko Misoli sinulle tuttu merkki?

8 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu! En ole tainnut aikaisemmin edes kuulla tästä! :) Täytyypäs tutustua, erityisesti nuo silmänympärysnaamiot kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä todella käteviä, usein sen silmänympärysihon hemmottelu unohtuu vaikka kasvoille naamion muistaisikin aika ajoin laittaa :)

   Poista
 2. No NYT! Collagen silmänympärys-maski, kuulostaa niin mun jutulta :D
  Mulla on Kocostarin silmänympärysmaskeja, mutta mulle tulee niistä näppyjä - miksiköhän?

  VastaaPoista
 3. Misoli ei merkkinä ole tuttu mutta tällaisia silmänympärysmaskeja voisin kyllä mielelläni kokeilla jatkossa. Kiitos vinkkauksesta :)

  VastaaPoista
 4. En ole silmänympärysnaamioita koskaan kokeillut. Pitäisi ehdottomasti testata. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

MADARA -40%

saatu ilmaistuote *)mainoslinkki Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaa...

Luetuimmat