sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Glossybox Huhtikuu

En tiedä mihin minun Glossybox oikein seikkaili, koska ensimmäistä en käsiini saanut. Toimistolta kuun lopulla lähetettiin sitten toinen, joka saapuikin käsiini varsin pian.

Heti alkuun pahoiteltava kuvia; kameran laturi on jossain teillä tietämättömillä, joten kuvat olen napsinut nyt puhelimen kameralla. Unohdin toki myös erikseen tuotteista kuvat ottaa *syvä huokaus*

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Huhtikuun boxi lupaa olla moderni kauneuspakkaus, joka tarjoaa kaikkea mitä tarvitsemme kevääseen. Arvoa boxille lupailtiin 55€.


Boxissa oli mukana viisi täysikokoista tuotetta:

"Wonderlash ripsiväri on suosikki ympäri maailman. Tällä ripsivärillä saat ripsistäsi kohotetut, taipuisat, erotellut, pitkät sekä tuuheat, ja sillä on ainutlaatuinen kaksipuolinen harja. Koostumus, johon lisätty hoitavia ainesosia."
Olen Oriflamelta muutamia ripsareita vuosien varrella kokeillut ja ne ovat olleet ihan toimivia vaikkei yksikään ole aivan täysin jalkoja vienyt altani. Lähtee siis kuitenkin testijonoon.

-417 Facial Micro Luffa Foaming Gel (ovh 16,45€/200ml, boxissa 100ml koko)
"Yhdistetty kasvojen puhdistus ja kuorinta, joka syväpuhdistaa ilman kuivumista. Tämä hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut, ylimääräistä öljyä ja tekee ihon pehmeäksi ja raikkaaksi."
Tätä lähden erittäin suurella mielenkiinnolla testaamaan, koska paitsi, että tuote kuullostaa lupaavalta niin olen aikaisemmin rakastanut saman sarjan vartalotuotteisiin.

"Laita naamio puhdistetulle iholle ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Varmista, että naamio on tiukka ihoa vasten. Naamion kulta toimii anti-inflammatorisena ja sillä on myös anti-aging ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ihoa."
Vastaavanlainen naamio on tullut Lookfantasticin boxin mukana ja sen testasinkin. Ainoa pettymys tuotteessa oli se ettei kultahippuset olleet niin erottuvia kuin kuvittelin :D Ihana kangasnaamio joka tapauksessa.


De Bruyere Jumbo Eye Pencil (ovh 15€/1,7g)
"De Bruyeren Jumbo Eye Pencil värillä khaki-harmaa, antaa hohdokasta hohtoa. Tuote on pitkäkestoinen ja kermainen. Levittyy helposti ja sopii luomiväriksi, silmien rajaamiseen ja korostamiseen. Shimmer away!"
Kuten alta näette niin sävy on aivan ihastuttava! Tämä lähtee testiin heti seuraavaan meikkiin :)

"Tekee huulet täyteläisemmän näköisiksi ja pysyy hyvin paikallaan. Tämä ihana ja voidemainen huulikynä löytyy monissa eri väreissä. Huhtikuun boksista kaikki Glossiet saavat kokeilla “Raspberry Pink” väristä kynää."

Sävy näyttää todella kivalta. Pitää jossain vaiheessa tsekata huultenrajauskynet lävitse ja laittaa sieltä eteenpäin "tuplasävyt" - tätäkin vastaava saattaa hyvinkin jo löytyä..

Alta löytyy swatchaukset näistä kahdesta meikkituotteesta:Kokonaisuutena sanoisin omalla kohdalla boxin olleen aika onnistunut, koska kaikkia tuotteita lähden vähintäänkin testaamaan. Kaikista mielenkiintoisin tuote oli -417 putsari.

Miltä huhtikuinen boxi sinusta näytti ja oletko kenties jo ennättänyt saada toukokuisen itsellesi? :D

10 kommenttia:

 1. Ihan ok sisältö, vielä ei ihan ole pystynyt mua tämä boxi vakuuttamaan, mutta jään seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mua aina näissä bokseissa ärsyttää se, ettei itse pääse valitsemaan sävyjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta joskus saattaa tulla kokeilleeksi näin sävyä, jonka ei edes tiennyt itselleen sopivaksi ;)

   Poista
 3. Tuo kultanaamio voisi olla ihan mielenkiintoinen kokeilu, mutta tuskin tulisin sitä muuten ostamaan. Muut tuotteet eivät oikein herätä mielenkiintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tykkäät kangasnaamioista yleensä niin veikkaisin, että tykkäisit myös tuosta :)

   Poista
 4. En itse haluaisi vastaanottaa noin paljon tuotteita, joiden alkuperää en pääse tutkimaan. Kiva, jos oli sinulle sopivia tuotteita, jotka tulevat käyttöön. :)

  VastaaPoista
 5. Ihan ok sisältö, mutta ei vakuuttanut vielä. Jään seuraamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuun "Pink Spring" kuullostaa ainakin nimenä lupaavalta :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat