keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kehukeskiviikko: Better Nail Day

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Better Nail Day -blogin Sissin:
"Lempihuulipunia, tuoksuihastuksia, parhaita tukkatököttejä, kynnet tiptop ja paljon muuta."

Sissin blogista olen itse tainnut saada inspiraationi käydä lävitse kuukausittaisia ostoksia sekä kulutettua kosmetiikkaa - varsin näitä postauksia kuukausittain aina odottelenkin kovasti, että pääsen näkemään mikä on tilanne :D

Nyt täytyy sanoa etten muista ollaanko jossain nähty livenä - mahdollisesti I love me -messuilla..? Kun itse asuu täällä kaukana kaikesta niin ei valitettavasti ole mahdollisuutta päästä mukaan erilaisiin tapahtumiin eikä sitä myötä myöskään tapaamaan ja tutustumaan toisiin bloggaajiin - se on suurin harmitus tässä pitkässä välimatkassa.

Sissi löytyy Instagramista nimimerkillä @betternailday. Haastan Sissin mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Sissin blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat