keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Kehukeskiviikko: Glitz & Glam

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Glitz & Glam -blogin Minnan:
"Tämän blogin takana hyörii reilu kolmekymppinen, ruuhkavuosiaan elävä kauneusalan ammattilainen. Heitin työelämässä meikkisiveltimet vähäksi aikaa "nurkkaan", ja lähdin opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Tradenomiksi opiskelun ja kauneusblogin kirjoittamisen lisäksi sisältöä elämääni tuovat kaksi pientä lasta, aviomies ja nuori poikakissa Erkka. Glitz & Glam on kauneusblogi, joka on toiminut jo vuodesta 2011. Blogi elää mukana kirjoittajansa arjessa - niin iloissa kuin suruissa. Pääpaino Glitz & Glamissa on kuitenkin kosmetiikassa ja kauneudenhoidossa arjesta juhlaan. Tervetuloa nappaamaan itsellesi parhaimmat ja toimivimmat tuotevinkit sekä kauneusniksit! Kysy rohkeasti neuvoa ja apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kommenteissa tai sähköpostitse. Toivottavasti viihdyt Glitz & Glamissa."

Minna on todellinen ammattilainen isolla A-kirjaimella olipa kyse meikeistä tai hiustuotteista. Haasteellisimmatkin asiat on hyvin avattu esille ja esim. meikkitutoriaalit ovat aivan loistavia, näistä olen itsekin saanut hyviä vinkkejä.

Minnan blogi oli ensimmäisten seuraamieni blogien joukossa ja näin myös ehkä "syyllisenä" omaan innostukseeni polkaista blogi pyörimään. Livenä emme ole tainneet koskaan tavata, mutta sen mitä olemme yhteydessä netin välityksellä olleet niin erittäin lämmin kuva minulle on Minnasta tullut - kuten ihan bloginkin kautta seurattuna.

Minna löytyy Instagramista nimimerkillä @glitz8glam. Haastan Minnan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Minnan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

5 kommenttia:

 1. Minna on kyllä mahetsu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan googlettaa mitä "mahetsu" tarkoittaa, näköjään "mahtava" kuten arvelinkin eli voin lausahduksesi täysin allekirjoittaa :)

   Poista
  2. Voi kiitos sinulle "Anonyymi"! 💕 Sivistit minua samalla lisää, sillä mahetsu ei ollut tuttu sana ennestään. 😊✌

   Poista
 2. Voi sinä ihana Mira! 💕 Olipa niin ihana yllätys aamupäivälle, kun tämän kunnian huomasin.

  Mutta kyllä minä vähän häveten vastaanotan kehut, kun välillä itsestä tuntuu, että mitään ei osaa ja on aina huonompi kuin muut. Siinä on vielä oppimisen paikka, että osaa vastaanottaa kehut. Monella meillä on siinä työstettävää. Siksi onkin todella hyvä tämä Kehukeskiviikko. Vain kehujen kautta alamme näkemään itsemme, kuten toiset meidät näkevät. Ei aina olisi se itsekriittinen näkymä.

  Kiitos ihana Mira! Vastaanotan kehut ja tartun haasteeseen! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että nappaat haasteen vastaan :) Kehuja tulee liian harvoin annettua sitä ansaitseville ja niiden vastaanottaminen vaatisi tosiaan treenausta :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat